Caravan-lehti somessa

Ellivuoren VuoriCaravan on saanut uutta puhtia

Leirintä

Ellivuoren VuoriCaravan on saanut uutta puhtia

​Leirintäalue VuoriCaravan Ellivuoressa Sastamalassa sai syksyllä uuden yrittäjän. Toiminnan kehittämiseen on tullut uutta intoa.

–  Tulin Ellivuoreen viime heinäkuussa ihan vain viettämään hotellissa viikonloppua. Istuin hotellin terassilla ja juttelin erään naisen kanssa muun muassa tästä alueesta. Seuraavana päivänä hän kertoi olevansa hotellin johtaja, ja pyysi tulemaan keskustelemaan. Hän sanoi, että siellä caravan-alueella tarvitsee olla sosiaalinen ja tykätä ihmisistä. Vaikka minulla ei ole aiempaa kokemusta caravan-alan yrittäjänä, muuten yrittäjyydestä kylläkin, hän sanoi uskovansa minun oppivan muun tarvittavan ja pyysi minua ryhtymään pyörittämään VuoriCaravania, Hanna Toivio kertoo.

– Mietin asiaa kaksi päivää. Sitten vastasin, että teen kaikkeni, että opin olemaan siellä hyvä emäntä.

Hanna Toivio aloitti vuokralaisena ja yrittäjänä VuoriCaravanissa lokakuussa. Sen jälkeen alueelle on saatu esimerkiksi 10 kausipaikkaa lisää sekä kauppa ja kahvila. Pienessä kaupassa myydään kulutustavaroita, elintarvikkeita ja juomia.

– Avaamastamme pienestä kahvilasta on tykätty. Kahvilamme toimii sillä periaatteella, että sinne voi tulla ihan omienkin eväiden kanssa, ei ole mitään ostovelvoitetta. Kahvilassa on kiva yhdessä istuskella ja rupatella.

Palveluja löytyy niitä haluaville

Toivion mukaan synergia VuoriCaravanin ja vain noin 100 metriä päässä sijaitsevan Ellivuori Resortin kanssa toimii hyvin.

– Alueeltamme käydään paljon viime vuosina kokonaan kunnostetulla hotellilla käyttämässä myös sen palveluja. Esimerkiksi ruuasta meidän alueemme asukkaat saavat siellä alennusta.

– Täällä voi vuokrata vaikka läskipyöriä ja hohtokeilata. VuoriCaravanin asukkaille Resort tarjoaa myös veloituksetta kuntosalin käytön, Toivio kertoo.

Talvikaudella pääsee myös laskettelurinteeseen, sillä Ellivuoren laskettelukeskus on VuoriCaravanin vieressä.

Saaressa sijaitsevassa Ellivuoressa on omatoimiseen luonnosta nauttimiseen paljon ulkoilureittejä. Hiihto- ja kävelyreittejä lähtee myös aivan leirintäalueen kulmalta.

Tavallisen saunan lisäksi leirintäalueella on tilauspohjalta toimiva rantasauna. Samassa rakennuksessa on myös savusauna.

Kuvat: VuoriCaravan

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää kategoriassa Leirintä

Viikon luetuimmat
Yhteistyökumppanit


 
Y l ö s