Caravan-lehti somessa

Helsinki Caravan panostaa tarvike- ja sisustustuotteisiin

Leirintä

Helsinki Caravan panostaa tarvike- ja sisustustuotteisiin

Vantaalainen Helsinki Caravan Oy on muuttanut varaosamyymälänsä monipuoliseksi ja avaraksi tarvike- ja sisustustuotemyymäläksi. Yrityksen uutuuksiin kuuluu myös tarvikepuolen verkkokauppa.

Ruotsalainen Kama Fritid -matkailuajoneuvotarviketukkuliike esitteli uuden myymäläkonseptinsa viime syksynä Saksassa Düsseldorfin matkailuajoneuvomessuilla. Tarvikemyyntitilat tehdään paikallisen matkailuajoneuvomyymälän yhteyteen.

Royal Camping -tuotetarjonnasta löytyy karavaanareille monenlaisia luksustuotteita.

Pohjoismaiden ensimmäinen uuden konseptin mukainen tarvikemyymälä tehtiin Norjaan, ja nyt Norjassa on kaksi myymälää. Myös Ruotsiin on rakentumassa pari erikoismyymälää.

Toinen – ja Suomen ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa – myymäläkokonaisuus valmistui alkuvuodesta Helsinki Caravan Oy:n tiloihin. Aiemmin pääosin varaosiin keskittynyt myymälä laitettiin uusiin puihin Kama Fritidin rakenteilla. Pyörien varassa olevat hyllyt mahdollistavat tilan muuntelemisen kulloisenkin karavaanisesongin mukaan.

– Konseptissa on huomioitu matkailuajoneuvojen omistajien kasvava halu ja tarve sisustaa omaa ajoneuvoa omien mieltymysten mukaiseksi, kertoo Helsinki Caravan Oy:n tarvike- ja varaosapuolesta vastaava Esa Muuronen.

Linnunpönttöjä ja verkkokauppa

– Nyt meillä on tarjolla paljon astiastoja, juomalaseja, siivousvälineitä, luksustuotteita, linnunpönttöjä – siis hyvin paljon erilaisia sisustustarvikkeita laidasta laitaan. Myymälästä löytyy edelleenkin myös perinteisempää tarviketta kuten sähkö-, kaasu- ja vesitarvikkeita ja kemikaaleja, kertoo Helsinki Caravanilla myyntiä ja markkinointia tekevä Jaana Karjalainen.

– Täällä on nyt huomattavasti aiempaa enemmän tarjontaa myös perheiden naisväelle. Meillä on myynnissä esimerkiksi Royal Camping -luksustuotemalliston astiastot, taljat, huovat, esiliinat ja muut sisustustuotteet, jatkaa Jaana Karjalainen.

Entä ne linnunpöntöt?

Tällaiset linnunpöntöt ovat nyt IN.

– Kausipaikkoja piristetään nykyään linnunpöntöillä, jotka edustavat 30- ja 50-lukuja tai surfingia – niitä hankitaan tuliaisiksi ja omaan käyttöön.

Helsinki Caravan on esitellyt asiakkailleen myös uuden ”Order to Store”-verkkokaupan, jossa on esillä yli 9 000 tuotetta.

– Tilaaminen onnistuu vaivattomasti Helsinki Caravanin verkkosivuilta. Kun tilatut tuotteet ovat noudettavissa, niin ilmoitamme siitä asiakkaalle. Ja maksu hoituu kätevästi noudon yhteydessä, eikä rahdista veloiteta mitään, kertoo Esa Muuronen.

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää kategoriassa Leirintä

Y l ö s