Caravan-lehti somessa

Hymeriltä kaksi off-road-erikoismallia

Matkailuajoneuvot

Hymeriltä kaksi off-road-erikoismallia

Hymer on tehnyt Grand Canyon S- and ML-T 570 -matkailuautoistaan kaksi erikoismallia, joiden maastokelpoisuutta ja omavaraisuutta on viety pitkälle. Off-road-erikoismallit mahdollistavat yli viikon, valmistajan mukaan jopa 10 päivän, omavaraisen reissaamisen vuoden ympäri. Esimerkiksi aurinkopaneeli on tuotu vakiovarustukseen.

Mercedes-Benz Sprinterin alustalle rakennetuilla Hymerin ML-T570 CrossOver- ja Grand Canyon S CrossOvermatkailuautoilla reissaa myös kohteisiin, jonne pääsyssä voi tulla yllättäen tai odotetusti tarvetta auton vakiona olevalle nelivedolle, korotetulle alustalle ja maastorenkaille.

Kytkettävä neliveto, alennusvaihteisto ja älykäs luistonestojärjestelmä auttavat etenemisessä hankalammissa paikoissa. Vaikka malleilla ajaa karummissakin olosuhteissa, sisältä ne tarjoavat silti hyvin asuinmukavuutta.

Hymer ML-T 570 CrossOver -puoli-integroitu

Uutuuksista suuremmassa mallissa, puoli-integroidussa ML-T 570 CrossOverissa on vuodepaikkoja 2–3 hengelle. Takaosan erillisvuoteet voidaan lisäpehmusteen avulla muuttaa suureksi yhtenäiseksi makuutilaksi. Istuinpaikat löytyvät neljälle.

Mallin pituus on 689, leveys 230 ja korkeus 305 senttimetriä. Asunto-osan sisäkorkeus on 198 senttimetriä. Paino ajovalmiina on 3 420 kilogrammaa ja sallittu kokonaispaino on 4 100 kilogrammaa.

Keittiössä on 3-liekkinen liesi, pesuallas ja 152-litrainen jääkaappi. Tuorevesisäiliön kapasiteetti on noin 120 litraa.

Ohjaamon yläpuolelle Hymer on laittanut kaukovaloihin yhdistetyt LED-valot. Varustukseen kuuluu myös muun muassa kattoteline ja tikkaat. Maastoajoneuvoista tuttuun tyyliin mallissa on vararengas ulkona takaseinässä, ja varusteina ovat luonnollisesti myös taitettava lapio ja kirves.

Grand Canyon S CrossOver -retkeilyauto

Hymer Grand Canyon S CrossOverin pituus on 593, kokonaisleveys 206 ja korkeus 285/310 senttimetriä. Asunto-osan sisäkorkeus on 192 cm. Sallittu kokonaispaino on 3 880 kilogrammaa, ja maksimi kuorma 625 kiloa.

Turvavyölliset istuinpaikat löytyvät neljälle, ja makuupaikat järjestyvät 2–4 reissaajalle. Takana sijaitsevalla vuoteella on kokoa 195 x 135 senttimetriä. Päivälle se on nostettavissa syrjään, jolloin sama tila soveltuu polkupyörien tai muun kuorman kuljettamiseen. Optiona saatavan nostettavan kattovuoteen mitat ovat 200 x 122 cm.

Omavaraisuudessa auttaa muun muassa katolla oleva 90 watin aurinkopaneeli – ML-T570 CrossOverissa on 2 x 90 wattia.

Keittiössä on 2-liekkinen kaasuliesi, astianpesuallas sekä pakastinlokerolla varustettu 90-litrainen jääkaappi. Tuorevesisäiliön kapasiteetti on 100 litraa.

Hymerin esittelyvideo malleista tositoimessa on katsottavissa tästä linkistä.

Lähde ja kuvat: Hymer

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää kategoriassa Matkailuajoneuvot

Viikon luetuimmat
Yhteistyökumppanit


 
Y l ö s