Rovaniemellä talviaktiviteettipuistossa pääsee luistelemaan metsässä

Rovaniemellä joulukuussa avautuva talviaktiviteettipuisto tuo tuttujen husky- ja kelkkasafareiden rinnalle perinteisiä mutta myös uusia tapoja iloita Lapin luonnosta.

Noin 10 kilometriä Rovaniemen keskustasta pohjoiseen sijaitsevassa pienessä Kotatieva Winter Leisure Park -puistossa on talvisina ulkoilma-aktiviteetteina tarjolla muun muassa luistelua, pulkkamäkeä, lumikenkä-frisbeegolfia, jääkeilausta ja makkaran paistoa kodassa.

Pääsylipullisen puiston mahdolliseksi vetonaulaksi Kotatievan tiedotteessa veikataan kuitenkin puoli kilometriä pitkää metsässä kiemurtelevaa luistelurataa, jonka varrella voi ihastella Lapin luontoa. Luistelu oli mahdollista jo viime talvena lyhemmällä reitillä.

Erillisenä aktiviteettina kävijöiden on mahdollista varata Revontuliluistelu, joka järjestetään iltaisin pimeyden laskettua. Revontuliluistelussa asiakkaat pääsevät opastetusti kiertämään luistelurataa metsässä samalla ihastellen talvimaisemaa sekä mahdollisesti näkyviä revontulia. Luistimet, kypärät ja otsalamput saa lainaan paikan päällä.