First Camp -leirintäalueketju osti nyt tanskalaisketjun

Pohjoismaiden suurin leirintäalueketju, ruotsalainen First Camp jatkaa kovaa kasvutahtiaan. Nyt First Camp kertoi ostavansa tanskalaisen CampOne-leirintäalueketjun.

Noin 1. huhtikuuta toteutuvan kaupan myötä First Campin haltuun tulee Tanskassa neljä CampOnen aluetta: Grenen Strand, Ajstrup Strand, Bøjden Strand ja Holbæk Fjord. Nimi CampOne säilyy ainakin alussa leirintäalueiden nimien edessä. Alueet eivät siirry suoraan First Campin vaan sen sisaryhtiön alaisuuteen.

Bøjden Strandissa riittää merinäköalaa, myös monilta matkailuauto- ja vaunupaikoilta. Kuva: First Camp

Tanskassa First Campilla oli ennestään jo yhdeksän kohdetta First Camp -brändillä sekä lisäksi vanhalla brändillään pyöritettävä Jesperhus Feriepark, joka on yksi Tanskan suosituimmista lapsiperheiden lomakohteista.

CampOne-ketjulla on myös viides kohde Tanskassa (Assens Strand), mutta sen omistus säilyy vanhoilla omistajilla ja uuden tuotemerkin alla.

Vuonna 2022 First Camp teki taloudellisesti ennätystuloksen. Lukuisten yritysostojen vauhdittamana liikevaihto yli kaksinkertaistui, ja myös orgaaninen kasvu oli vahvaa (+18 %).