Manamansalon leirintäalue sai uudet yrittäjät

Metsähallitus on valinnut Oulujärven rannalla sijaitsevan Manamansalon leirintäalueen yrittäjiksi Minna ja Mika Kallan, joiden MC Kalla -yritys on toiminut aiemmin rakennusalalla.

– Minnalla ja Mikalla on pitkän linjan karavaanareina hyvä käsitys ja tuntemus caravan-asiakkaiden tarpeista ja alan trendeistä sekä ideoita, miten Manamansalon leirintäaluetta kannattaisi kehittää, sanoo tiedotteessa Metsähallituksen kiinteistökaupan asiantuntija Tarja Puurunen.

Puurusen mukaan uusien yrittäjien ideat ovat realistisia toteuttaa, ja rakennusalan ammattilaisina he osaavat tehdä pienet remontit ja ovat kiinnostuneita panostamaan rakennusten kuntoon.

Avoinna myös talvella

– Olemme toimineet rakennusalalla jo pitkään ja katsoneet sen ahdinkoa. Siinä on syntynyt haave omasta matkailuyrityksestä tai leirintäalueesta. Nyt osui sopiva tilaisuus kohdalle. Olemme myös innokkaita karavaanareita ja olemme nähneet monia leirintäalueita asiakkaan näkökulmasta, Minna Kalla kertoo.

– Ensimmäisenä Manamansaloon on saatava palveluita. Yritämme saada nopeasti ravintola- ja kahvilatoiminnan pystyyn ja tietysti myös lapset pitää ottaa huomioon. Tavoitteena on saada leikkitila kuntoon ja järjestää siellä jopa ohjattua toimintaa lapsille. Isoin muutos on varmaan se, että leirintäalue olisi avoinna myös ensi talvena.

Yrittäjät saavat liiketoimintansa käyttöön kahvioravintolan, 19 mökkiä, yli 120 sähköistettyä matkailuajoneuvopaikkaa, noin 80 sähköistämätöntä paikkaa matkailuajoneuvoille tai teltoille, 2 tilaussaunaa ja 3 huoltorakennusta. Leirintäalue avataan 17.5.2024.

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *