Neste MY uusiutuva diesel on nyt saatavilla myös koko Baltiassa

Neste tuo Viron markkinoille 100-prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista valmistetun Neste MY uusiutuva diesel -polttoaineen lokakuun aikana.

Yksityisautoilijat sekä raskaan liikenteen kuljettajat voivat tankata uusiutuvaa dieseliä ensivaiheessa yhdellä asemalla Tallinnassa, joten laajennuksen myötä Neste MY uusiutuva diesel on saatavilla kaikissa Baltian maissa. Nesteellä on Virossa 62 asemaa, Latviassa 72 asemaa ja Liettuassa 74 asemaa.

Suomessa jo viidesosa dieselautoilijoista valitsee Neste MY uusiutuvan dieselin niillä asemilla, joilla se on tarjolla.

Kokonaan uusiutuvista raaka-aineista valmistetun polttoaineen avulla autoilija voi pienentää omaa hiilijalanjälkeään jopa 90 % fossiiliseen dieseliin verrattuna. Neste MY uusiutuvan dieselin tankkaaminen ei vaadi muutoksia käytössä oleviin moottoreihin tai ajoneuvoihin.

Neste MY uusiutuvaa dieseliä on saatavilla Suomen ja Baltian maiden lisäksi myös Ruotsissa sekä Yhdysvalloissa Kaliforniassa ja Oregonissa. Tällä viikolla tuotteen saatavuus laajeni myös Alankomaihin.

Viime vuonna Nesteen jalostamilla uusiutuvilla tuotteilla vähennettiin kasvihuonekaasupäästöjä globaalisti 7,9 miljoonalla tonnilla. Määrä vastaa 3 miljoonan henkilöauton poistamista liikenteestä kokonaiseksi vuodeksi.

Lähde: Neste