Seitsemisen kansallispuisto sai uusia sähköistettyjä karavaanaripaikkoja ja sähköautojen latauspisteitä

Pirkanmaalla sijaitsevan Seitsemisen kansallispuiston uudet sähköautojen latauspisteet otetaan käyttöön 1.12.2021. Seitsemiseen on myös asennettu uusia sähköistettyjä karavaanaripaikkoja ja luontokeskuksen pysäköintialueen valaistusta on parannettu. Lisäksi luontokeskukseen on asennettu aurinkopaneelit.

Seitsemisen luontokeskuksen pysäköintialueella on nyt sähköautoille kaksi kaksipuoleista Type2-latauspistettä, joissa pystyy lataamaan yhteensä neljä sähköautoa yhtä aikaa. Latauksesta peritään asiakkailta maksu, joka maksetaan puhelinsovelluksen avulla.

Metsähallitus tiedottaa myös karavaanareiden palvelujen paranevan, sillä Seitsemisen luontokeskuksen pysäköintialueelle on asennettu kolme kaksipuoleista schuko-pistoketta, joista saa sähköä kuuteen matkailuvaunuun tai -autoon yhtä aikaa. Uudet sähköistetyt paikat tulevat tarpeeseen, sillä matkailuajoneuvoissa yöpyvien retkeilijöiden määrä on viime vuosina kasvanut Seitsemisen kansallispuistossa.

Seitsemisen pysäköintialueelle on asennettu myös uusi ajastettava led-aluevalaistusratkaisu, joka toimii kello- ja hämäräkytkimellä. Uusi valaistusratkaisu parantaa pysäköintialueen turvallisuutta.