Best-Caravan aloittaa Niesmann+Bischoffin maahantuonnin

Euroopan johtava matkailuajoneuvoja valmistava konserni laajentaa merkkivalikoimaansa Suomessa.

Caravan-ketju Best-Caravanin tuoteperhe täydentyy Erwin Hymer -konserniin lukeutuvan Niesmann+Bischoffin matkailuautoilla. Ketju aloittaa merkin maahantuonnin mallivuodesta 2020 alkaen. Uuden edustuksen ensimmäisiä ajoneuvoja odotetaan saapuviksi Suomeen elokuussa 2019.

– Suomen matkailuajoneuvomarkkinat ovat lupaavassa kasvussa ja haluamme tuoda Suomen markkinoille entistä laajemman valikoiman matkailuajoneuvoja. Erityisesti premium-autojen myynti on kasvanut ja haluamme olla tässä markkinassa vahvasti mukana. Best-Caravanin kautta vahvistuu myös laadukas huoltoverkosto, sanoo Erwin Hymer Group Suomen toimitusjohtaja Petra Samppa.

Niesmann+Bischoffin huippulaatu teki Best-Caravaniin vaikutuksen merkistä vastaavan Tommi Myllärisen mukaan.

– Autot ovat erittäin hiljaisia ja miellyttäviä ajaa. Autoissa on kaksoispohja, jonka päällä on tukirunko ja lattia. Kaikki mallit sopivat mainiosti talvikäyttöön ja varustetaso on ylellinen. Kaasusäiliön ja ilmajousitetut istuimet saa jopa puoli-integroituihin malleihin, joita muut merkit eivät tarjoa vastaavissa malleissaan, Myllärinen sanoo.

Niesmann+Bischoff -mallistoja on kolme. Flair on tehty Ivecon alustalle ja on Liner-luokan matkailuauto. Arto on Fiatin alustalle tehty integroitu malli, joka on matala ja virtaviivainen sekä sisätilaratkaisuiltaan avara vaihtoehto. Smove on puoli-integroitu Fiatin alustalle ja niin ikään muotoilultaan matala ja virtaviivainen. Smoveen on haettu ominaisuudet isoista luxus-autoluokista, ja tästä johtuen se on täysin poikkeuksellinen puoli-integroitu malli.