Bürstnerille lisää kauppiaita

Erwin Hymer -konserniin kuuluvan Bürstnerin kauppiasverkosto laajenee Suomessa kahdella edustajalla.

Bürstner on sijoittunut matkailuautojen ensirekisteröinneissä viime vuosina sijan viisi tuntumaan – 2020 saksalaismerkki oli 131 kappaleella neljäs, viime vuonna 134 kappaleella kuudes. Tänä vuonna autopula näkyy Bürstnerin rekisteröinneissä, ja seitsemän kuukauden jälkeen merkki oli vasta sijalla kymmenen. Tammi–heinäkuussa ensirekisteröitiin 35 Bürstneriä, kun vuosi sitten vastaavalla ajanjaksolla kilpiin meni 108 autoa.

Bürstnerin matkailuvaunujen tuonti päättyi jo muutama vuosi sitten.

Nyt Bürstnerin myyntiin tulee lisää buustia, kun merkin myynti- ja huoltopisteinä aloittavat pääkaupunkiseudulla toimivat Touring Camp Oy ja matkailuajoneuvojen vuokraustoimintaakin harjoittava TC Vehicle Oy/Touring Cars. Molemmat yritykset toimivat Kehä 3:n tuntumassa.

Espoolainen Touring Camp Oy tunnetaan paremmin nimellä Hymer Center, jonka tähänastiset merkkiedustukset ovat Hymer, Eriba, Carthago ja Pilote. Vantaalaisen TC Vehiclesin merkkiedustukset ovat puolestaan Carado ja Hobby.

Bürstnerin myynti- ja huoltopisteitä ovat entuudestaan Caravanlandia Nordic (Kokkola ja Lempäälä), J. Rinta-Jouppi Oy (Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Raisio, Seinäjoki ja Vantaa) ja Jyväs-Caravan (Jyväskylä).

Bürstnerin valtuutetut huoltopartnerit ovat Auto-Simelius (Salo), CarCaravania (Vantaa), Mikan Matkailuauto-Karavaanipaja (Lahti), Korjaamo Juvakka (Lappeenranta), Vesami (Oulu) ja Caravanhuolto Caraven (Oulu).