Fendt viettää 50-vuotisjuhlaa

Hobby-konserniin kuuluva Fendt on valmistanut matkailuvaunuja jo 50 vuotta. Fendt on profiloitunut matkailuvaunumarkkinoilla ylimpään luokkaan tyylinsä, varusteidensa ja laatunsa ansiosta.

Hobby-konsernin premium-merkin perustyyli on säilynyt vuosien saatossa tunnelmaltaan yhteneväisenä, ja sen vuoksi Fendt on saanut runsaasti vakioasiakkaita, jotka ovat olleet vuosikymmeniä merkille uskollisia.

Viime vuosina Fendt on panostanut myös nuoriin käyttäjiin ja ensiaskeleitaan karavaaniharrastuksen saralla ottaviin. Tämä on tehty laatu ja tyyli edellä, mutta huomioiden nuorempien ja kokemattomampien karavaanarien tarpeet.

Fendtin 50-vuotisjuhlavuonna merkin valikoimassa on yhteensä 30 mallia viidessä eri mallisarjassa. Fendt-mallistot ovat Saphir, Bianco, Tendenza, Opal ja premium-sarja Diamant.

Pohjaratkaisuja on tarjolla monenlaiseen makuun. Makuuhuone on edessä, takana tai keskellä vaunua. Erillisvuoteet tai parivuode ovat pitkittäin tai poikittain. Tarjolla on myös poikittainen saarekevuode, jolloin vaunun takaosan täyttää erittäin tilava wc-/suihkutila. Tarjolla on myös kerrosvuodemalleja.