Hobby-vaunuihin uutta väriä

Maailman suurin matkailuvaunujen valmistaja vaihtaa yhtä vaille kaikkien mallisarjojensa väritystä mallivuodelle 2021.

Suomen matkailuvaunukaupan ykkösmerkkinä vuosia ollut saksalainen Hobby tarjoaa laajan valikoiman vaunuja kaikissa kokoluokissa. Hobbyn menestys perustuukin siihen, että sillä on mallisarjoja ja malleja harrastustaan aloittelevista luksusta mieliviin saakka.

Korkeinta Premium-mallisarjaa lukuun ottamatta kaikki muut Hobbyn vaunumallistot saavat mallivuodelle 2021 uuden värityksen ja modernin tyylin. Hobbyn kuudessa mallisarjassa on yhteensä 59 mallia, ja niissä on 41 erilaista pohjaratkaisua. Mallisarjat poikkeavat toisistaan sisustuksen tyylin, kalustuksen ja varustuksen osalta.

Kaikissa Hobbyn vaunuissa on vähintään neljä vuodepaikkaa, ja suurimmissa malleissa on vuoteet viidelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Lyhin vaunu on noin 5,7 metriä pitkä, pisin hieman yli 9-metrinen. Hobby-vaunujen leveysvaihtoehdot ovat 220, 230 ja 250 senttimetriä.

Kaikissa mallivuoden 2021 Hobby-vaunuissa – paitsi siis Premium-sarjassa – on uuden näköisen ulkonäön lisäksi uutta myös ulko-oven design, Dometic-kattoluukut, Knott-kitkavetopää ja suurempi tavaratilan luukku.

Kalusteiden värityksiä on päivitetty tulevalle kaudelle, ja sisäpuolella on uutta myös uusi Thetfordin liesi/uuniyhdistelmä, kulmavalaisimet, teleskooppinen pöydän jalka ja HobbyConnect+-hallintajärjestelmä.