Hobbyn Maxia Van -mallisto saa täydennystä

Hobby esitteli syksyllä 2022 ensimmäisen Volkswagen Crafter -korisen Maxia Van -retkeilyautomallin, etuvetoisen 680 ET:n. Caravan-lehden koeajossa Maxia Van 680 ET kävi keväällä 2023.

Nyt Hobbyn Maxia Van -mallisto täydentyy toisella pohjavaihtoehdolla. Stuttgartin CMT-messuilla 13.–21.1.2024 ensiesittelyyn tuleva Maxia Van 680 DT jatkaa 680 ET:stä tutulla hygge-sisustustyylillä.

3,5-tonnisessa retkeilyautossa on 8-vaihteinen automaattivaihteisto ja 177 hv:n moottori. Auton 6,84 metrin pituudesta huolimatta turvavyöllisiä istuinpaikkoja on vain kahdelle reissaajalle ohjaamossa.

Varusteisiin kuuluu muun muassa laajan valikoima ajoavustusjärjestelmiä sekä Truma Combi D 6 -diesellämmitin. Keittiössä on 90 litran kompressorijääkaappi sekä liesi/allasyhdistelmä 2-liekkisellä liedellä. Keittiötä vastapäätä on suihku/vessa.

Monitoiminen takaosa voidaan mukauttaa eri käyttötarpeisiin – esimerkiksi kasvotusten istuttavaksi työtilaksi päivällä tai U-muotoiseksi istuinalueeksi ruokailuun ja illanviettoon. Takatila muuntuu myös erillisvuoteiksi kahdelle tai 2 metriä pitkäksi parivuoteeksi.

Edessä ohjaamon takana on istuinalue kahdelle hengelle. Siirrettävä pöytä on hyödynnettävissä siellä tai takana penkkien välissä. Kun pöytä ei ole käytössä, se voidaan varastoida kaksoislattiaan.

Etuosassa oleva iso kaappi voidaan mukauttaa tarpeiden mukaan käytettäväksi hyllyjen sijasta vaatetangolla.

Tilantuntua retkeilyautoon tuo mukavasti peräti kahden metrin sisäkorkeus.

Kuvat: Hobby

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *