Hymer esittelee konseptimallinsa tuotantoversion vuosia etuajassa

Hymer esitteli vuoden 2019 Düsseldorfin Caravan Salon -näyttelyssä näkemyksensä siitä, miltä vapaa-ajanajoneuvo näyttää vuonna 2025. VisionVenture-konseptiauto on synnyttänyt niin suurta kiinnostusta, että siitä esitellään tuotantovalmis versio jo ennen tämän vuoden Düsseldorfin näyttelyä.

Mercedes-Benz Sprinter -alustainen nelivetoinen VentureVision-konseptiauto herätti kolme vuotta sitten huomiota korkealla maavaralla ja tummanvihreällä värimaailmallaan. BASF:n toteuttama tumma maalipinta säätelee ajoneuvon lämpötilaa vähintäänkin yhtä hyvin kuin perinteinen valkoinen ulkoväri. Konseptiautossa on myös 3D-tulostustekniikalla valmistettuja osia.

Nostokaton noin seitsemän senttiä paksut hunajakennorakenteiset ulkoseinät täyttyvät minuutissa lämmitetyllä tai jäähdytetyllä ilmalla, ja niillä on erittäin hyvät eristysarvot. Katon pintaan on asennettu aurinkosähköjärjestelmä, joka lisää ajoneuvon omavaraisuutta.

Muutaman viime vuoden aikana suosiotaan kasvattaneisiin nostokattoisiin retkeilyautoihin verrattuna VisionVenturen nostokaton aukko on taaksepäin. Kahteen osaan jaetun takaluukun alaosa toimii puolestaan aurinkoterassina.

Nyt VisionVenturea on kehitetty tuotantovalmiiseen suuntaan, ja se esitellään medialle nettitilaisuutena pari päivää ennen 26. elokuuta avautuvaa tämänvuotista Düsseldorfin suurnäyttelyä.

Takaluukun alaosa toimii aurinkoterassina.