Hymer Free S Campus -retkeilyauto on varusteltu tuhdisti

Hymer on tuonut mallivuodelle 2024 Free S -retkeilyautosta Campus-erikoismallin. Campus ponnistaa Mercedes-Benz Sprinterin (317 CDI) pohjalta, mikä jo lähtökohtaisesti tarkoittaa runsasta varustelua.

Hymer Free S 600 Campus -mallissa huomiota kiinnittää auton sinertävän harmaa ulkoväri yhdistettynä muotoilutarrojen avittamana aikaan saatuun urheilulliseen ilmeeseen. Sisällä auto näyttää modernilta, ja vaaleat pinnat ja valkoiset kalusteet tuovat valoisuutta.

Erikoismallilla on pituutta 5,93 metriä, leveyttä 2,06 ja korkeutta 2,76 metriä. Sisäkorkeutta on kaksi metriä.

Kompaktista pituudesta huolimatta Hymeriin mahtuu nukkumaan neljä reissaajaa. Heistä kahdelle makuupaikat järjestyvät vakiona tulevassa auton värisessä nostokatossa: kattovuoteen koko on 200 x 122 senttimetriä. Lisää lämpöä katossa nukkumiseen tuo lämpömatto (12 V, 155 x 60 cm), jonka saa lisävarusteena (105 euroa).

Takana oleva parivuode (195 x 135 cm) voidaan taittaa ylös. Myös istuinryhmästä saadaan haluttaessa tehtyä yksi vuode lisävarusteena myytävän lisäpehmusteen avulla, mutta se vuode ei ole käytettävissä yhtä aikaa nostokaton kanssa.

Vakiovarustukseen kuuluu myös mukavaa oleskelutilaa ulos tuova Thulen markiisi (300 x 250 cm).

Keittiön varusteluun kuuluvat muun muassa 90-litrainen kompressorijääkaappi (6,5 litran pakastelokerolla) sekä liesi-pesuallasyhdistelmä, jossa on 2-liekkinen kaasuliesi. Raikasvesisäiliö on 110-litrainen.

Pohjan alle on asennettu 85 litran eristetty, lämmitettävä ja sähköisesti tyhjennettävä harmaavesisäiliö. Pesutilassa on muun muassa kasetti-wc sekä suihku, ja suihkuttaminen onnistuu myös ulkona.

Autossa on vakiona 4 kW:n ilmalämmitys 10 litran lämminvesivaraajalla. Webaston diesellämmittimen saa lisävarusteena. Asunto-osassa on 95 Ah:n AGM-akku.

Peruskokoonpanolla etuvetoisessa autossa on 170 hevosvoiman dieselmoottori ja 9-vaihteinen automaattivaihteisto. Suurin sallittu kokonaispaino on 3500 kiloa. Hinta alkaa 100 200 eurosta.

Kuvat: Hymer

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *