Hymer kasvattaa Mercedes-tarjontaansa

Hymer tuo mallivuonna 2021 markkinoille uuden Mercedes-pohjaisen matkailuautomallin – B-klasse MasterLine T 780:n.

Hymer oli aikoinaan ainoana matkailuautovalmistajana mukana uuden Mercedes Sprinterin kehitystyössä ja esitteli kesällä 2018 ensimmäiset etuvetomallit eli B-klasse ModernComfort -malliston (BMC) sekä puoli-integroituna että integroituina malleina.

Viime vuonna mallistoa laajennettiin edullisemmalla Tramp S -mallistolla sekä pykälää isommalla ja arvokkaammalla B-klasse MasterLine -mallistolla (BML) integroituna mallina. Nyt samasta isosta mallista (pituus 7,9 m) tulee markkinoille erillisvuodepohjalle tehty BML-T 780, jonka kokonaismassa on 4500 kiloa.

Uutuudessa voidaan hyödyntää kaikkia tarjolla olevia turvallisuusvarusteita, koska ne kytkeytyvät Mercedeksen alkuperäiseen rakenteeseen ja ajoneuvotekniikkaan. Vakiovarusteena on sivutuuliavustin, lisävarustelistalla ajoassistenttipaketissa on esimerkiksi kaukovaloavustin ja aktiivinen kaistanvaihtoavustin. Malliin on saatavissa Mercedeksen alkuperäiset etuistuimet, joita ei saa integroituihin autoihin.

Mercedeksen tekniikan jatkeena on alustan puolella muissakin isoissa Hymereissä hyödynnetty tuplapohjainen SLC-alusta, jonka etuna on vakaa takajousitus, runsaat lisäsäilytystilat sekä isot raikas- ja harmaavesisäiliöt (180 ja 150 litraa).

Uuden BML-T 780:n hinta alkaa hieman alle 100 000 eurosta.

Lähde: Hymer