Hymer Tramp S 695 -matkailuauto tarjoaa Mersun pohjalle rakennettua mukavuutta

Mercedes-Benz Sprinter -alustalle rakennetussa Hymer Tramp S 695 -mallissa on tilan tuntua ja valoisuutta.

Puoli-integroidulla, etuvetoisella Hymer Tramp S 695 -mallilla on pituutta 7,39, leveyttä 2,29 ja korkeutta 2,96 metriä. Sisäkattokorkeus on mukavat 2,04 metriä. Vakiona matkailuautolle kertyy painoa 3 500 kilogrammaa, mutta painoa voi olla aina 4 100 kiloon asti.

Valoisuutta tuovat led-valot ja lukuisat ikkunat. Design on paikoitellen varsin moderni mutta kodikas.

Nukkumapaikat löytyvät 2–4 henkilölle. Tramp S 695:n 195 x 150 -metristä parisänkyä voidaan helposti nostaa ja laskea sen mukaan, paljonko alapuolella sijaitsevaan talliin kulloinkin tarvitaan tilaa.

Sänky voidaan haluttaessa sijoittaa myös istuinryhmän yläpuolelle, ja silloinkin kattokorkeutta on 1,9 metriä. Jopa suihkutilassa kattokorkeus 1,94 metriä.

Kaksi sohvayksikköä voidaan muuntaa menosuuntaan osoittaviksi istuimiksi, joten nelihenkinen perhe reissaa Tramp S 695:llä mukavasti.

Kuljettajan apuna on monia turvallisuutta lisääviä avustavia järjestelmiä, kuten sivutuuliavustin, joka auttaa kuljettajaa pysymään kaistalla voimakkaissa sivuttaisissa tuulenpuuskissa.

Mallissa on diesel-polttoainetta käyttävä kuumailmalämmitin sekä boileri, mikä vähentää tilaa vievien kaasupullojen tarvetta. Mallissa on vain kaksi kolmelitraista kaasupulloa kokkailuun. Hiljainen ja tilava jääkaappi on 152-litrainen. Tramp S 695 tulee saataville lokakuussa.

Hyvät unet eivät jää ainakaan sängystä kiinni.
Innokkaimmille Hymer-faneille on talliin tarjolla Hymer-merkkisiä sähköpyöriä ja jopa sähköskoottereita.