Caravan-lehti somessa

Kabe teki designuudistuksen

Kabe-asuntovaunu uudessa värityksessä.
Kaben päivitetyn designin lisäksi Jalokivi-sarjan matkailuvaunuissa on jatkossa vakiona myös sileä pelti.

Matkailuajoneuvot

Kabe teki designuudistuksen

Ruotsalaisvalmistaja Kabe on toteuttanut designuudistuksen, joka kattaa merkin matkailuautojen ja -vaunujen ulkoasun ja sisustuksen.

Kabelle ominaista punavalkoista ulkoasua on päivitetty, ja Imperial-sarjan vaunuissa toistuu sama mustalla tehostettu design kuin Kaben Royal-, Crown- ja Imperial-sarjojen matkailuautomalleissa.

– Uusi Kabe-design on ainutlaatuinen ja korostaa modernia ilmettä. Olemme tehneet paljon työtä linjakuvioiden ja muotojen parissa yhdistääksemme sivupellin eri osat tyylikkäästi etu- ja takaosaan, kertoo Kaben Ruotsin markkinoiden myyntipäällikkö Patrik Trofast.

Toinen tulevan mallivuoden Kabe-uutuus on se, että Jalokivi-sarjan kaikissa matkailuvaunuissa on nyt vakiona sileä pelti, ja Classic-sarjan vaunuissa on sekä uusi kuulavasaroitu ulkopelti että takapääty.

Mallivuoden 2021 Kabe-matkailuajoneuvojen sisustuksessa on käytetty vaaleita, kevyitä värejä ja materiaaleja. Uusi Nordic Oak -niminen kalusteiden pinnoite on saatavana kaikkiin muihin malleihin paitsi Classic-sarjan matkailuvaunuihin. Kaben mukaan uusiin matkailuajoneuvoihin luovat raikasta pohjoismaista tunnelmaa aiempaa vaaleammat pöytälevyt ja työtasot sekä uudet vaaleamman väriset seinä- ja lattiapäällysteet.

 

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää kategoriassa Matkailuajoneuvot

Viikon luetuimmat
Yhteistyökumppanit


 
Y l ö s