Knaus Live I -mallit on suunnattu edullista integroitua matkailuautoa etsiville

Täysintegroitujen hieman edullisempaan hintaluokkaan sijoittuva Knaus Live -matkailuautosarja täydentyy uudelle mallivuodelle Live I -mallilla.

Knausin vuoden 2020 malliston uusista täysintegroiduista Live I -malleista tulee tarjolle kaksi vaihtoehtoa.

650 MEG -malli on 6,99 metriä pitkä, 700 MEG -mallilla on pituutta 7,53 metriä. Ulkoleveyttä on kummassakin 2,32 metriä. Sisäkattokorkeus on tasan kaksi metriä. Kummankin mallin kokonaispaino on 3 500 kilogrammaa.

Knaus Live I -malleihin on haettu pirteää ilmettä muun muassa krominauhoilla jäähdyttimen säleikössä ja seinien näyttävällä grafiikalla. Keulassa on led-etuvalot.

Hieman kookkaammassa 700 MEG -mallissa on kookkaampi kylpyhuone, johon mahtuu erillinen suihku.

Turvavyöllisiä istuinpaikkoja on neljälle henkilölle.

Nukkumaan pääsee ohjaamon yläpuolelle sijoittuvaan nostovuoteeseen, jolla on kokoa 1,95 x 1,5 metriä. Nukkumapaikat löytyvät kummassakin mallissa yhteensä neljälle henkilölle.

Sisustuksessa on hyödynnetty puumateriaaleja, vaaleita tekstiilejä, avointa huonekonseptia ja led-tunnelmavalaistusta.

Knaus Live I -mallit perustuvat Fiat Ducato -alustaan. Näin tarjolle tulee myös uusi 9-portainen automaattivaihteisto ja Fiatin eri moottorivaihtoehdot.

Keittiössä on 3-liekkinen kaasuliesi, allas ja vakiona 142-litrainen Thetfordin jääkaappi. Isompaan Live I -malliin saa myös 177-litraisen Dometicin jääkaappin.