Knaus Tabbertin alkuvuosi sujui vahvasti

Matkailuajoneuvoja valmistava Knaus Tabbert AG on monen muun alalla toimivan yrityksen tapaan aloittanut vuotensa hyvissä taloudellisissa merkeissä.

Knaus Tabbertin vuoden 2021 kolmen ensimmäisen kuukauden aikana myytyjen ajoneuvojen kokonaismäärä oli 7 088, kun vastaavalla jaksolla viime vuonna se oli 6 853 ajoneuvoa.

Knaus Tabbertin tilauskannassa oli 31.3.2021 yritykselle ennätykselliset 18 860 matkailuajoneuvoa. Konsernin merkkejä ovat Knaus, Tabbert, Weinsberg, T @ B ja Morelo.

Konsernin henkilöstön määrä harjoittelijat ja vuokratyöntekijät mukaan lukien oli maaliskuun lopussa 3 237, kun vuotta aiemmin työntekijöitä oli 2 887. Yritys ennakoi luovansa vuoden 2021 aikana lähes 600 uutta työpaikkaa.

Knaus Tabbert suunnittelee lisäävänsä tuotantokapasiteettia Saksassa Jandelsbrunnissa ja Schlüselfeldissä sekä Nagyoroszissa Unkarissa lähellä Slovakian rajaa.

Myös Knaus Tabbertin vuokrausliiketoiminta (Rent and Travel) sujui tammi–maaliskuussa hyvin, kasvua viime vuoteen verrattuna oli lähes 20 prosenttia.

Lähde ja kuva: Knaus Tabbert