LMC ryhtyy retkeilyautojen valmistajaksi

LMC ei ole pitkään aikaan tarjonnut mallistossaan peltikuorisia retkeilyautoja. Nyt Erwin Hymer -konserniin kuuluva saksalainen LMC (Lord Münsterland Caravan) on esitellyt vuoden 2022 mallistoonsa Innovan-mallin, joka on LMC:n ensimmäinen Sassenbergissä valmistettava retkeilyauto.

Vakiona 120-hevosvoimaisella Fiat 2.3 Multijet -moottorilla varustetut Ducato-pohjaiset LMC Innovanit tulevat saataville kolmella erilaisella pohjaratkaisulla.

Innovan 540:n tarkka pituus on 541 senttimetriä, Innovan 600:n 591 senttimetriä. Näiden mallien kokonaismassa on 3 300 kiloa. Pisin (635 senttimetriä) vaihtoehto on Innovan 640, jonka suurin sallittu kokonaispaino on 3500 kiloa.

Kahdessa lyhyemmässä autovaihtoehdossa on parivuode takana, pisimmän auton pohjaratkaisussa on kaksi yhden hengen vuodetta. Myös nostokattoinen vaihtoehto on valikoimassa. Istuinryhmässä pöydän ääreen mahtuu syömään neljä reissaajaa.

Etenkin nuorille ja nuorekkaille suunnatun melko urheilullisen näköisen LMC Innovanin sisustus on monen retkeilyauton tapaan minimalistinen ja värit hillittyjä. LMC on muuttanut aivan hiljattain hieman myös logoaan.

Keittiöstä löytyy 2-liekkinen kaasuliesi, pesuallas ja molemmin puolin avattava 70 litran kompressorijääkaappi. Raikasvesisäiliön tilavuus on 100 litraa, harmaavesisäiliö on 90-litrainen.

Lämmitykseen on vakiona käytössä Truma Combi 4 -kaasulämmitys, mutta diesellämmitin on saatavissa optiona.

Lähde ja kuvat: LMC