LMC siirsi huippukestävän korirakenteen myös uuteen Passioniin

Saksalainen LMC tuo kesäksi Suomeen uuden matkailuautomallin, Passionin. LMC on siirtänyt kosteutta kestävän ja ilman puuta toteutetun Long Life Technologie -korirakenteen nyt myös edullisempaan, alle 70 000 euron hintaluokkaan.

LMC tarjoaa korirakenteelle jopa 12 vuoden – tai autojen kohdalla enintään 120 000 kilometrin – tiiviysturvan. Rakenteessa on käytetty erikoisliimaa, joka hylkii kosteutta. Puuosat on korvattu lujalla polyuretaanilla, eristeenä on kosteutta hylkivä XPS-foam-eriste. Ajoneuvon alapohja ja katto ovat kestävää lasikuitua.

Muuten Passion on kattavasti varusteltuna tyypillinen LMC. Vakio-ominaisuuksia ovat muun muassa ohjaamon mukavuudet kuten FIAT-alustapaketti sisältäen automaattisen ilmastoinnin, sähköisesti säädettävät ja lämmitettävät sivupeilit, korkeussäädettävät istuimet, monitoimiratti, ohjaamon kaihdinverhot sekä peruutuskamera.

Fiat-matalalattia-alustassa vakiona ovat 130 hevosvoiman moottori, 90 litran polttoainesäiliö ja turvallisuusominaisuudet (ESP Traction+ mäkilähtöavustimella, ASR sekä etuistuinten turvatyynyt). Harmaavesisäiliö on eristetty, ja lämmityksenä on Truma Combi 6 E sähköpatruunalla. Ilmalämmitykseen on lisämaksusta yhdistettävissä nestekiertoinen lattialämmitys.

Asunto-osaa valaisevat ohjaamon kattoikkuna ja Midi Heki. Hyttysverkko-ovi ja radiovalmius 4 kaiuttimella sekä DAB-peiliantenni ovat niin ikään vakiona.

Ulkoisesti LMC Passion on kuten mikä tahansa vakiomalliston puoli-integroitu matkailuauto 16 tuuman renkailla ja valkoisella ohjaamolla. Valittavana on kaksi puoli-integroitua erillisvuodemallia: Passion T 683 ja T 673 G. Jälkimmäisessä takatalli on isompi. Molempien hinta Suomessa on 68 700 euroa.