Caravan-lehti somessa

LMC siirsi huippukestävän korirakenteen myös uuteen Passioniin

LMC tarjoaa Passionin korirakenteelle jopa 12 vuoden tiiviysturvan.

Matkailuajoneuvot

LMC siirsi huippukestävän korirakenteen myös uuteen Passioniin

Saksalainen LMC tuo kesäksi Suomeen uuden matkailuautomallin, Passionin. LMC on siirtänyt kosteutta kestävän ja ilman puuta toteutetun Long Life Technologie -korirakenteen nyt myös edullisempaan, alle 70 000 euron hintaluokkaan.

LMC tarjoaa korirakenteelle jopa 12 vuoden – tai autojen kohdalla enintään 120 000 kilometrin – tiiviysturvan. Rakenteessa on käytetty erikoisliimaa, joka hylkii kosteutta. Puuosat on korvattu lujalla polyuretaanilla, eristeenä on kosteutta hylkivä XPS-foam-eriste. Ajoneuvon alapohja ja katto ovat kestävää lasikuitua.

Muuten Passion on kattavasti varusteltuna tyypillinen LMC. Vakio-ominaisuuksia ovat muun muassa ohjaamon mukavuudet kuten FIAT-alustapaketti sisältäen automaattisen ilmastoinnin, sähköisesti säädettävät ja lämmitettävät sivupeilit, korkeussäädettävät istuimet, monitoimiratti, ohjaamon kaihdinverhot sekä peruutuskamera.

Fiat-matalalattia-alustassa vakiona ovat 130 hevosvoiman moottori, 90 litran polttoainesäiliö ja turvallisuusominaisuudet (ESP Traction+ mäkilähtöavustimella, ASR sekä etuistuinten turvatyynyt). Harmaavesisäiliö on eristetty, ja lämmityksenä on Truma Combi 6 E sähköpatruunalla. Ilmalämmitykseen on lisämaksusta yhdistettävissä nestekiertoinen lattialämmitys.

Asunto-osaa valaisevat ohjaamon kattoikkuna ja Midi Heki. Hyttysverkko-ovi ja radiovalmius 4 kaiuttimella sekä DAB-peiliantenni ovat niin ikään vakiona.

Ulkoisesti LMC Passion on kuten mikä tahansa vakiomalliston puoli-integroitu matkailuauto 16 tuuman renkailla ja valkoisella ohjaamolla. Valittavana on kaksi puoli-integroitua erillisvuodemallia: Passion T 683 ja T 673 G. Jälkimmäisessä takatalli on isompi. Molempien hinta Suomessa on 68 700 euroa.

Klikkaa kommentoidaksesi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää kategoriassa Matkailuajoneuvot

Viikon luetuimmat
Yhteistyökumppanit


 
Y l ö s