LMC:lle uusi viiden pohjaratkaisun Tandero-vaunumallisto

Erwin Hymer -konserniin kuuluvalta LMC:ltä on tulossa uusi vaunumallisto. LMC:n mukaan moderni japandi-muotoilu ja ruskeanharmaat sävyt luovat uuteen Tanderoon erityisen tunnelman. Japandi-muotoilu tarkoittaa japanilaisen eleganssin ja skandinaavisen muotoilun harmonista yhdistelmää.

– Tandero vetoaa ensisijaisesti keski-ikäisiin vaunuharrastajiin ajattoman, modernin sisustustyylinsä ansiosta, mutta samalla se antaa myös kaikille muille kohderyhmille paljon uutta mukavuutta. Tandero on aina kuin ottaisit osan kodistasi mukaan niin lyhyelle kuin pitkällekin matkalle – ja kaiken lisäksi hyvin kohtuulliseen hintaan, sanoo LMC:n brändistä vastaava Bodo Diller Tanderon tiedotteessa.

LMC:n mukaan Tanderon sisustusratkaisut yhdistelevät erityisen nerokkaasti ja tehokkaasti kulmikkaita ja pyöreitä muotoja. Tanderossa on luonnonkuidusta valmistetut rullaverhot, avoimet hyllyt ja luukkujen kahvaton muotoilu. Kalusteissa on hyödynnetty myös uusinta kosketusteknologiaa. Vaunu kerrotaan olevan samaan aikaan sekä moderni että minimalistisen viehättävä.

Kaikki alle 1,3-tonnisia

Istuinryhmän pehmusteet ovat saatavilla kivi- ja hiekkasävyissä. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota myös siihen, että käyttäjällä on riittävästi tilaa omien sisustuselementtien sijoitteluun.

Keittiössä on kolmeliekkinen liesi ja osassa malleja 131 litran kompressorijääkaappi. Keittiön kosketuskäyttöinen valopaneeli on säädettävissä olosuhteiden mukaan.

Tandero on tarjolla viidellä pohjaratkaisulla, joissa on vuodepaikat vähintään neljälle. Vaunuihin saa myös LMC:n erikoisuuden eli katosta nostettavan parivuoteen, jolloin makuupaikkojen määrä nousee vielä kahdella.

Lapsiperhemalli 500 K:ssa on kerrosvuoteet kolmelle lapselle ja paikkoja yhteensä viisi. Malliston kokonaispituus on 6,36–7,58 metriä. Kaikkien mallien omamassa on alle 1 300 kiloa ja leveys 2,32 metriä.

Mallivuoden 2023 aikana LMC:n Suomen tuontiohjelmassa ovat Tandero-vaunujen lisäksi myös ainakin Sassino-malliston viisi pohjaratkaisua.

Moderni japandi-muotoilu ja ruskeanharmaat sävyt luovat uuteen Tanderoon erityisen tunnelman.

Lähdemateriaali ja kuvat LMC