Matkailuautokaunotar sai sisaren

Markkinoiden kauneimpana puoli-integroituna matkailuautona pidetty Niesmann+Bischoffin Smove on saanut täysintegroidun sisarmallin.

Niesmann+Bischoff on paljastanut uuden iSmove-mallinsa. Kyseessä on alle 3,5-tonninen täysintegroitu, joka on saksalaisen luksusmatkailuautovalmistajan mukaan ”kaikkien odotusten yläpuolella”.

Niesmann+Bischoffin mukaan jokainen, joka on tähän asti halunnut matkustaa kompaktilla alle 3,5 tonnin kokonaispainoisella matkailuautolla, on joutunut tekemään kompromisseja, tyytymään vähempään tilaan ja vähäisempään kantavuuteen.

Valmistajan mukaan sen uudessa täysintegroidussa on uusia ideoita, erityinen tilasuunnittelu ja sisustus. Niesmann+Bischoff on omien sanojensa mukaan toteuttanut onnistuneesti täysin uudenlaisen integroidun matkailuauton, jossa on huomattavasti enemmän tilaa ja kantavuutta, kuin mitä iSmoven painoluokassa voisi toivoa olevan.

Myös muotoilun ja mukavuuden osalta uusi iSmove vastaa valmistajalle täysin uuden, nuorekkaamman kohderyhmän vaatimuksiin. Niesmann+Bischoffin mukaan B-kortilla ajettava huippulaatuinen liner-tyylinen täysintegroitu on voitu toteuttaa ilman tilankäytössä tehtyjä kompromisseja vain sillä, että koko matkailuauton suunnittelu ajateltiin uudella tavalla ja kaikki vanha asetettiin kyseenalaiseksi.

Videon uutuudesta voit katsoa tästä linkistä.

Caravan-lehti kertoo sekä uudesta iSmovesta että myös muiden matkailuajoneuvovalmistajien uutuuksista suuressa ”mallivuosi 2021” -katsauksessa, joka julkaistaan syyskuussa ilmestyvässä lehden viitosnumerossa.