Münchenissä yhdistettiin hotellielämys yöpymiseen Carthagon matkailuautossa

Viime kesänä avattu München Motorworld on autoihin ja moottoripyöriin liittyvästä elämäntavasta innostuneille suunnattu näyttävä tila- ja tapahtumakokonaisuus, jossa on kauppoja, ravintoloita sekä esillä tietysti runsaasti muun muassa luksusautomerkkejä.

Siihen kokonaisuuteen istuu hyvin se, että München Motorworldin edessä on nyt pysyvästi tarkoitettuna Carthagon luksusmatkailuauto.

Eikä Carthago seiso paikallaan vain München Motorworldissä vierailevien katsottavana. Mercedes-Benz Sprinter -pohjainen Carthago chic e-line I 64 XL QB on itse asiassa neljän tähden AMERON München Motorworld -hotellin huone, jossa yöpyminen maksaa alkaen 139 euroa.

Noin 20 neliön ”Carthago Studio”-huoneen lisäksi hotellissa on tarjolla muutamia muitakin erikoisempia autoiluteemaan räätälöityjä huoneita.

Vaikka Carthago Studio on keskeisellä paikalla, siinä majoittuville porukoille luvataan mukavasti omaa rauhaa. Carthago Studioon liittyy myös oma terassi. Käytettävissä on myös kaikki hotellirakennuksessa olevat palvelut ja mukavuudet kuten hotelliaamiainen, spa ja – ainakin hotellin mainostaman määritelmän mukaan – suomalainen sauna.

Vuonna 1979 perustetulle Carthagolle sen valmistaman matkailuauton näkyvyys Motorworldissä vierailevalle otolliselle kohderyhmällä on luonnollisesti kätevää markkinointia. Yöpyminen hotelli-Carthagossa on auton ostamisesta mahdollisesti kiinnostuneille myös helppo tapa perehtyä kunnolla autoon majoittumisen osalta.

Lähde ja kuvat: Carthago