Pössl jättäytyy pois Caravan Salon -messuilta

Kun Erwin Hymer Group ilmoitti 8.5. jättävänsä väliin kaikki vuoden 2020 jäljellä olevat caravan-messut – siis myös tärkeät Düsseldorfin Caravan Salon -messut – oli odotettavissa pian kuultavan peruutuksia myös joiltakin muilta matkailuajoneuvovalmistajilta.

Retkeilyautojen pioneeri Pössl teki nyt oman arvionsa ja johtopäätöksensä koronatilanteesta, ja ilmoitti että sen Globecar-, Roadcar- Pössl- ja Clever-merkkisiä matkailuautoja ei ainakaan Pösslin itsensä esittelemänä tulla näkemään Caravan Salon -messuilla ensi syyskuussa.

Pössl perustelee jäämistään pois tapahtumasta sillä, että ei voida tietää, millainen koronapandemiatilanne on syyskuussa messujen aikaan, eikä oman henkilöstön ja asiakkaiden terveyttä haluta vaarantaa messuille osallistumisella. Pössl suhtautuu myös hieman epäilevästi siihen, miten kaikki koronapandemian edellyttämät turvatoimet hygienia- ja etäisyysvaatimuksineen pystyttäisiin Saksan jättimäisessä tapahtumassa toteuttamaan siten, että tuotteita pystyttäisiin silti käytännössä esittelemään riittävän informatiivisesti. Uutuuksiensa esittelyssä Pössl aikoo nyt lisätä panostuksiaan muun muassa digitaalisiin alustoihin.