Rimor edes yrittää muistaa, että retkeilyauto voi kiinnostaa myös vähän isompaa reissuporukkaa

Rimor on etenkin jo hieman vanhemmilla alkovimallisilla matkailuautoillaan yhä melko tuttu näky suomalaisillakin teillä ja leirintäalueilla. Uusia Rimor-autoja ei Suomeen ole viime vuosina tungeksinut.

Ranskalaiseen Trigano-matkailuajoneuvokonserniin kuuluva italialainen Rimor on valmistanut matkailuautoja yli 40 vuotta. Päätoimipaikka on Sienan kaupungin lähellä Toscanassa. Yritys on pyrkinyt huomioimaan karavaanariperheet alkovimallien ja puoli-integroitujen valikoimiensa lisäksi nykyään myös suosiotaan kasvattaneissa kompakteissa retkeilyautoissa.

Horus-retkeilyautosarjansa malleja Rimor on valmistanut yli kymmenen vuotta, mutta näkyvyys on ollut pohjoisemmassa Euroopassa pientä. Perheiden muistamista tärkeänä asiakasryhmänä voi hieman halutessaan nähdä esimerkiksi nykyvalikoimassa olevassa, mallikaudelle 2022 esitellyssä Horus 145 -retkeilyautomallissa.

Alle 6-metriseen (5998 mm) Fiat Ducato -pohjaiseen Horus 145 -retkeilyautoon on mahdutettu varsinaiset poikittaiset makuupaikat neljälle, mutta sohvaryhmästä saanee viriteltyä jonkinlaisen lyhyen paikan jopa viidennelle reissaajalle. Turvavyöllisiä istuinpaikkoja on kuitenkin vain neljälle.

Optiona on valittavissa myös nostokatto vuoteineen.

Kaksi poikittaista päällekkäin olevaa parivuodetta ei liene monen hyväksymä ratkaisu, mutta joillekin tämä voi silti olla kokonaisuuden kannalta se tarpeeksi toimiva kompromissi, jos kuitenkin halutaan lyhyt auto.

Kuvat: Rimor

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *