Uusi Joa Camp -matkailuautomerkki tähtää nuorempien reissaajien suosioon

Pilote-konsernilla on ollut tarvetta ja halua saada tarjottavaa hieman edullisemman luokan matkailuautoihin. Niinpä ranskalainen Group Pilote on nyt luonut kokonaan uuden Joa Camp -nimisen merkin, johon suuri yleisö pääsee tutustumaan ensi kertaa parhaillaan käynnissä olevilla Caravan Salon -messuilla Saksassa.

Joa Campin matkailuautoja Group Pilote suuntaa muun muassa heille, jotka etsivät edullisempaa käytettyä matkailuautoa, mutta eivät haluamaansa käytettyä markkinoilta nyt löydä kovan kysynnän vuoksi.

Mistään pienestä kokeilusta ei ole kyse, sillä Joa Camp aloittaa heti kuudella mallilla. Kaikki on tehty Citroën Jumperin alustalle. Sisustuksessa Joa Camp tavoittelee vaaleaa skandinaavista tunnelmaa.

Malleista neljä on puoli-integroituja 7,0- tai 7,4-metrisiä, mutta tulossa on myös 6 metriä pitkä malli. Malleissa on eroja muun muassa istuinryhmän koossa. Tarpeellinen löytyy, mutta luksusta ei ole tarjolla eikä sitä siis ole myöskään nostamassa hintaa.

Retkeilyautoja Joa Campin mallistossa on aluksi kaksi vaihtoehtoa, toinen pitkittäisellä ja toinen poikittaisella vuoteella. Retkeilyautojen pituusvaihtoehdot ovat tällä hetkellä 6,36 ja 5,99 metriä, mutta tulossa on myös kompakti 5,41-metrinen.