Zuma Rent pyrkii tarjoamaan hotellitason elämystä vuokramatkailuauton muodossa

Vihtiläisen Zuma Products Oy:n yrittäjä Tiina-Mari Tuominen oli toiminut pitkään hotelli- ja julkistilojen kalustajana ja päätti sen innostamana luoda muuttuneessa tilanteessa uudenlaisen konseptin – liikkuvan hotellihuoneen.

Tuominen ei yrityksen tiedotteen mukaan kuitenkaan halunnut tarjota tavanomaista matkailuauton vuokrauspalvelua. Yrittäjä halusi matkailuauton tarjoavan kokonaisvaltaisen elämyksen, jossa sisustuksen yksityiskohdat on tarkoin harkittu ja asiakkaalla on valittavanaan lukuisia mukavuuspalveluita. Yrityksen uusi toiminto Zuma Rent sanoo tarjoavansa matkailun ystäville hotellitason elämyksen vuokramatkailuauton muodossa.

Zuma Rent -vuokrauskonsepti pyrkii yhdistämään hotellialaan liitetyn ylellisyyden ja mukavuuden matkailuautoilun vapauteen. Asiakkaille tarjotaan turvallinen matkustustapa pienemmillä henkilökontakteilla. Matkailuauton varustelutaso on tehty kattavaksi sisältäen muun muassa elektroniikkaa viihdyttämään matkailijoita. Kokemattoman ei tarvitse jännittää auton erilaisia toimintoja, sillä lyhyemmillä reissuilla asiakas voi halutessaan jättää säiliöiden tyhjennykset vuokraajan huoleksi.

– Matkailuautoilussa on hienoa, kuinka ketterästi se sopeutuu erilaisiin tarpeisiin – perheistä pariskuntiin. Nuoretkin ovat kuulemma lähteneet innolla reissaamaan tarjoamallamme matkailuautolla, löytyyhän sieltä kaikki mukavuudet viihtyisään matkantekoon, Play Stationista lähtien, Tuominen sanoo.

Yritys vaalii sisustusratkaisuissa suomalaisuutta: käytössä ovat muun muassa Iittalan astiat, Marimekon petivaatteet, Joutsen-untuvatäkit ja -tyynyt sekä Fiskars-keittiövälineet.

– Matkailuautoilu soveltuu hienosti luonnosta nauttimiseen – näköala liikkuvasta hotellihuoneesta merelle tai tunturiin on jokaisen ulottuvilla. Jatkossa tulemmekin kasvattamaan toimintaamme uusien eri teemoilla sisustettujen matkailuautojen muodossa, Tuominen sanoo.