Suomen suurin caravan-liike lisäsi neliöitä ja henkilöstöä

Yli 40 ajoneuvoa, 700 neliön tarvikemyymälä, 10 huoltopaikkaa matkailuajoneuvoille, trukkivarasto, pesutilat...

Jyväskylässä toimiva Jyväs-Caravan on remontoinut omaan käyttöön 300 neliötä lisää sisätilaa. Remontti valmistui helmikuun lopulla. Kaikkiaan Jyväskylän Seppälänkankaalla sijaitsevassa suurmyymälässä on 3 500 neliötä sisätilaa, mikä tekee liikkeestä alan suurimman.

Uusiin tiloihin tuli kaksi uutta huoltopaikkaa matkailuajoneuvoille, tarvikevarasto ja verkkokaupan lähetyspiste. Varastoon hankittiin trukki ja trukkihyllyt. Kaikkiaan sisätiloissa on nyt yli 40 ajoneuvoa, 700 neliön tarvikemyymälä, 10 huoltopaikkaa matkailuajoneuvoille sekä varasto ja pesutilat.

– Saamme nyt tavaralogistiikan tehokkaammaksi ja olemme tilanneet isompia eriä varastoon ennakkoon, jolloin tavaraa on sesongissa riittävästi ja hinnat ovat edullisemmat, kertoo Jyväs-Caravanin hallituksen puheenjohtaja Mikko Käyhkö.

Käyhkön mukaan ajoneuvokaupan kasvun myötä tarvetta oli lisätä huoltokapasiteetin ohella myös henkilöstöä.

– Palkkasimme korjaamollemme kaksi uutta mekaanikkoa. Lisäksi verkkokauppa ja tarvikemyynti ovat kasvaneet vuosi vuodelta. Siksi myös verkkokaupan henkilöstöön palkataan sesonkiapulaisia.

Jyväs-Caravan Oy on yli 40 vuotta toiminut täyden palvelun caravan-liike, jolla on pitkälti toistakymmentä merkkiedustusta. Yrityksen valikoimaan kuuluu jatkuvasti yli 150 ajoneuvoa sekä 7 000 erilaista tarviketta ja varaosaa. Yritys työllistää vakituisesti 28 henkilöä.