Caravan Salon -messut siirtyvät odotetusti viikolla eteenpäin

Maailman suurin caravan-alan messutapahtuma, Düsseldorfissa Saksassa vuosittain järjestettävä Caravan Salon panttasi sitkeästi ilmoitusta tapahtuman uudesta ajankohdasta ensi syksynä.

Se on tiedetty jo kauan, että koronaviruspandemian vuoksi Caravan Salon -messujen perinteinen elo-syyskuun vaihde ei Saksan viranomaisten määräysten mukaan ole tänä vuonna mahdollinen. Kaikki yli 1000 hengen tapahtumat on Saksassa kielletty vielä koko elokuun ajan, ja alkuperäisen suunnitelman mukaan messut olisivat alkaneet 28.8.2020.

Tapahtuma on Saksan ja muun Euroopan matkailuajoneuvoteollisuudelle ja koko caravan-alalle niin tärkeä, että messujen peruuttaminen kokonaan tältä vuodelta olisi ollut erittäin raskas päätös. Siihen ei onneksi nyt päädytty. Caravan Salon järjestetään 5.–13.9.2020. Lehdistö- ja ammattilaispäivä on 4.9.

Viime syksynä Caravan Salon houkutteli paikalle ennätykselliset 268 000 kävijää.

Suomalaisista messuista huhtikuulta peruuntunut Turun Caravan Show odottelee vielä uutta päivämäärää. Lahden Caravan-messut järjestetään kolmipäiväisenä 18.–20. syyskuuta 2020. Lahden Caravan-messut juhlivat tänä syksynä 20-vuotista taivaltaan.