Caravankeskus Reatalo on vuoden matkailuajoneuvokauppias

Matkailuajoneuvotuojat on valinnut vuoden kauppiaaksi Rovaniemellä toimivan Caravankeskus Reatalon. Valinnan perusteiksi mainitaan pitkäjänteinen työ toimialalla, hyvä taloudenpito ja tuloksellinen toiminta Pohjois-Suomen haastavissa olosuhteissa.

Yrityksen perustaja, toimitusjohtaja Matti Kähkönen on toiminut auto-, matkailuajoneuvo-, ja muulla kaupan alalla yli 30 vuotta. Vuonna 1995 toiminta muutettiin osakeyhtiöksi ja nimeksi tuli nykyinen Caravankeskus Reatalo. Vuonna 2001 yhtiö keskittyi kokonaan matkailuajoneuvokauppaan.

Vuosien kuluessa yhtiö on laajentanut toimitilojaan ja parantanut myös jälkimarkkinatoimintojaan. Reatalo on taloudellisesti vahva toimija Pohjois-Suomen alueella, ja sille on myönnetty kahdesti Suomen paras Caravanpalvelu -tunnus ja useamman kerran Suomen vahvimmat yritykset -maininta. Yhtiö nimettiin vuonna 2016 myös Vuoden Hobby-kauppiaaksi.

Lapissa pitkät etäisyydet

Caravankeskus Reatalon palveluihin kuuluvat myynti, huolto, tarvikemyynti ja vuokraustoiminta. Yrityksen sijainnista johtuen joskus yksittäisen huoltokäynnin pituus on ollut jopa 400 kilometriä yhteen suuntaan.

Caravankeskus Reatalo on monimerkkitalo, jonka edustuksiin kuuluvat Adria, Dethleffs, Hobby, Kabe, Poksi ja Sunlight.

Matkailuajoneuvotuojat julkisti nimityksen torstaina Tampereella. Nyt jaettu tunnustus oli yhdeksäs.

Jokicaravan sai tunnustusta

Vuoden tulokas -kunniakirja myönnettiinn Joensuussa toimivalle Jokicaravan Oy:lle.

Lisäksi Matkailuajoneuvotuojat jakoi kunniakirjat kahdelle pitkään alalla toimineelle työntekijälle, Kari Kortesalmelle ja Tomi Hulkkoselle.

Ralf Lönnfors ja Reijo Jokiranta saivat standaarit panoksestaan matkailuajoneuvomyynnin myynnin edistämisessä erityisesti 1980-luvulla.

Aiemmat vuoden matkailuajoneuvokauppiaat

– 2008: Caravan Erälaukko Oy, Tampere
– 2009: Helsinki Caravan Oy, Vantaa
– 2010: Jyväs-Caravan Oy, Jyväskylä
– 2011: JP-Caravan Oy, Kempele
– 2012: City-Caravan Oy, Lappeenranta
– 2013: Best-Caravan Oy, Hyvinkää
– 2014: Kouvolan Vaunu Paajanen Oy, Kouvola
– 2015: Caravan Larvanto Oy, Kuopio
– 2016: Caravankeskus Reatalo, Rovaniemi

Lähde: Matkailuajoneuvotuojat ry