Indie Campers aloitti matkailuautojen vuokrauksen myös Ruotsissa

Suuri eurooppalainen matkailuautojen vuokraaja, Indie Campers, on nyt edennyt Manner-Euroopasta Pohjoismaihin asti, Ruotsiin.

Indie Campersin nettivarauspalvelu mahdollistaa tällä hetkellä matkailuautojen noutamisen ja jättämisen 49 eurooppalaisessa kohteessa, 16 maassa. Ruotsissa mukana on alkuvaiheessa maan kolme suurinta kaupunkia: Tukholma, Göteborg ja Malmö.

Indie Campers -yrityksen aloitti vasta 7 vuotta sitten kaksi kaveria, toinen Portugalista ja toinen Itävallasta. Siinä vaiheessa he olivat vielä opiskelijoita.

Yrityksen vuokraamissa matkailuautoissa on majoituttu yli 200 000 yötä. Indie Campersin mukaan sen asiakkaista 40 prosenttia on nuoria aikuisia, 25–35-vuotiaita.  Asiakkaista 70 prosenttia ei ole koskaan aikaisemmin reissannut matkailuautossa.

Yrityksellä onkin valikoimissa paljon ajoneuvoja, jotka ovat pienikokoisia ja helppoja kokemattomankin kuskin käsitellä. Aloittelijoiden ja miksei kokeneidenkin apuna on monen muun vuokraajan tapaan myös vuorokauden ympäri puhelimessa ja chat-palvelussa toimiva tukipalvelu ennen, aikana ja jälkeen vuokrauksen.

Indie Campersin kalustosta löytyy paljon designiltaan retrohenkisiä retkeilyautoja, muun muassa FIAT Ducato -pohjaisia malleja sekä Mercedes-Benz Marco Polo- ja Volkswagen California -autoja.