Joku sitten päätti perustaa ”sisäleirintäalueen” vanhaan teollisuushalliin – kauniiseen schwarzwaldilaiseen kaupunkiin

Alle 5 000 asukkaan Triberg im Schwarzwald sijaitsee nimensä mukaisesti Schwarzwaldissa Saksassa, noin 2 tunnin ajomatkan päässä Sveitsin Zürichistä. Tribergin pikkukaupunki isottelee yllättävän monessa ainakin joitakin turisteja kiinnostavassa asiassa.

Tribergissä on yksi maailman suurimmista käkikelloista, Saksan korkein tai toiseksi korkein vesiputous…ja ehkä pian myös Saksan suurin ”sisäleirintäalue” – 5000 neliömetriä kahdessa kerroksessa vanhassa teollisuushallissa.

Korona on sotkenut yrittäjien suunnitelmia pahasti Saksassakin. DaHeim Triberg -hostellin oli tarkoitus aloittaa jo viime keväänä, mutta toiminta käynnistyi kunnolla vasta syksyllä.

Nyt daHeim tarjoaa mahdollisuutta yöpyä 15 erilaisessa matkailuvaunussa sisällä vanhassa tehdashallissa. Vaunut on koristeltu ja teemoitettu erilaisiksi, ja kaikilla vaunuilijoilla on  käytettävissä myös vähän ”omaa pihaa” tuolineen ja pöytineen. Yöpyä voi myös teltoissa. Tarjolla on lisäksi 6 matkaparkkipaikkaa.

Korona sotki paitsi nukkumispaikkojen myös yrittäjien suunnittelemien palvelujen (esimerkiksi kuntosali, oma panimo, tapahtumia) avaamista. Tuoreimpana jouduttiin juuri perumaan joulumarkkinat. Mutta näillä näkymin ainakin pub ollaan avaamassa ensi keväänä. Nyt ollaan vasta alussa, paikan on tarkoitus kasvaa roimasti.