Jyväs-Caravan valittiin vuoden matkailuajoneuvokauppiaaksi

Vuoden matkailuajoneuvokauppiaaksi on valittu Jyväskylässä toimiva Jyväs-Caravan Oy. Tunnustuksen julkisti Matkailuajoneuvotuojat ry (MAT) torstaina Tampereella.

Mikko (vas.) ja Simo Käyhkö. (Kuva: Sari Reimi)

MAT:n hallituksen valintaan vaikuttivat Jyväs-Caravanin käyttöönottama AKL:n laatujärjestelmä ja pitkäaikainen panostus henkilöstön hyvinvointiin. Vuonna 1975 Martti Käyhkön perustama yhtiö on pysynyt koko toiminta-aikansa perheyrityksenä. Nykyisin vastuu yrityksestä on Anni ja Martti Käyhkön lapsilla.

Jyväs-Caravan on täyden palvelun matkailuajoneuvoliike, jossa on myös Fiatin henkilö- ja pakettiautomyyntiedustus. Lisäksi yritys on ensimmäinen matkailuajoneuvoalan valtuutettu Fiat Professional -huoltoliike Suomessa. Merkkiedustuksiin kuuluvat Adria, Bürstner, Carthago, Casa Car, Dethleffs, Hobby, Kabe, Morelo, Poksi, Sunlight ja Sun Living.

Yritys on saanut tunnustusta aiemminkin, sillä vuonna 2003 sille myönnettiin Keski-Suomen maakunnallinen yrittäjäpalkinto. Vuoden matkailuajoneuvokauppiaaksi Jyväs-Caravan valittiin ensimmäisen kerran vuonna 2010.

Vuoden matkailuajoneuvokauppias valittiin nyt yhdennentoista kerran.

Tunnustusta myös yksittäisille toimijoille

Ismo Airaksinen (vas.) ja Kimmo Jokela. (Kuva: Sari Reimi)

MAT jakoi kunniakirjan pitkään alalla toimineelle ja työssään kunnostautuneelle Kimmo Jukolalle, joka on toiminut matkailuajoneuvoasentajana Jyväs-Caravanilla 30 vuotta. Lisäksi MAT myönsi yhdistyksen standaarin Ismo Airaksiselle kiitoksena pitkäaikaisesta työpanoksesta Forssan Vankkurit Ky:n yrittäjänä matkailuajoneuvomyynti- ja -jälkimarkkinatehtävissä.

MAT:n jäseninä on matkailuautojen ja matkailuvaunujen sekä niihin liittyvien tarvikkeiden, lisävarusteiden valmistajia ja maahantuojia sekä alan huoltoliikkeitä.

Lähde: Matkailuajoneuvotuojat ry