Kolmipyöräinen telttailumopo – soveltuu vain lähimatkailuun

Berliiniläinen yritys on tuonut myyntiin hieman erilaisen näkemyksen matkailuajoneuvosta.

Elektro-Frosch Berlin -yritys on valmistanut Berliinissä jo aiemminkin kolmipyöräisiä kuljetusmopoja. Nyt yritys on keksinyt suunnata suosiotaan kasvattavalle leirintämatkailualalle.

Elektrofrosch-ajoneuvoilla (suom. sähkösammakko) hurjastellaan maksimissaan nopeudella 40 km/h. Kyseessä on sähkökäyttöinen kolmipyörä, jonka akku riittää yhdellä latauksella viemään korkeintaan 60 kilometrin päähän eli kyse on väkisinkin trendikkäästä lähimatkailusta.

Yritys on tuotteistanut kuljetusmoponsa ja sen mukana tulevan retkeilymoduulin kahdeksi eri malliksi.

Pienempi menopeli on nimeltään Elektrofrosch Big Camping. Siihen hintaan saa Elektro Kleintransporter (Modelle Big) -mopon sekä Camping-moduulin, jossa on teltta, ulkokeittiö ja aurinkovarjo. Telttaan mahtuu valmistajan mukaan yöpymään kaksi henkilöä. Makuutila on kooltaan 2,00 x 1,40 metriä. Saksassa tämä malli maksa 3990 euroa.

Jos haluaa pistää oikein risaiseksi ja törsätä rahaa peräti 4990 euroa, sillä saa Elektrofrosch Pro Camping -mallin. Siinä on jo kokonaan katettu ohjaamokin ovineen, toisin kuin halvemmassa mallissa. Kummankin mallin toimitusaika on 10–12 viikkoa.  (Kuvat: Elektro-Frosch Berlin)