Lahnajärven taukopaikka on taas auki

Suomen ensimmäinen autoilijoille rakennettu taukopaikka avasi ovensa ensimmäisen kerran jo 1950-luvun alussa. Lukuisten vaiheiden jälkeen Lahnajärvi tekee uusimman tulemisensa uudessa omistuksessa, kun paikka jälleen avautuu täysin saneerattuna maanantaina 1.6.2020.

Suomusjärvellä sijaitseva Lahnajärvi tuli tutuksi takavuosina monille Helsingin ja Turun väliä ennen moottoritien valmistumista kulkeneille. Taukopaikka Lahnajärven kokonaisuuteen kuuluvat kahvila, leipomo, A-oikeuksin varustettu ravintola, lähituottajien tilapuoti, yleisölle avoin uimaranta sekä kokous- ja majoitustilat.

Ensimmäisessä vaiheessa avataan ravintola ja tilapuoti, myös uimaranta tulee käyttöön kesäkuun alkupuolella. Ravintolan 48-paikkaisella terassilla on oma grilli ja kokki. Myöhemmin aukeavat rantapaviljonki tanssilavoineen, lämmitetyt uima-altaat, kokoustilat, sauna sekä majoitustilat matkailijoille. Taukopaikka Lahnajärvi tarjoaa aktiviteetteja yhteistyökumppaniensa kautta. Valikoimissa ovat on muun muassa pyöräily, kalastus ja melonta.