Länsisatamassa pysäköinti on siirtymässä parkkitaloihin

Helsingin Länsisataman nykyiset kenttäpysäköintialueet supistuvat ja lopulta poistuvat kokonaan, kun Jätkäsaaren kaupunkirakentaminen etenee. Pysäköintijärjestelyjen muuttuminen alkoi kesäkuussa, kun pitkäaikainen pysäköinti siirtyi pysäköintitaloon.

Länsiterminaali 2:n läheisyyteen on parhaillaan rakenteilla uusi Royal Park -pysäköintitalo, joka palvelee ensi vuoden alkupuolelta alkaen myös laivamatkustajia. Moderni pysäköintipalvelu tekee pysäköintipaikkojen ennakkovaraamisesta, pysäköinnistä ja maksamisesta helppoa.

Ennen uuden pysäköintitalon valmistumista laivamatkustajilla on lyhytaikaisen kenttäpysäköinnin lisäksi käytössään 360 pitkäaikaista pysäköintipaikkaa Helsingin kaupungin omistaman P-Atlas-pysäköintitalon kerroksissa 3–8.

Hiljattain Länsisatamankatu 35:een avatulta uudelta parkkitalolta on kävelymatkaa Länsiterminaali 2:een ja 1:ee noin 600 metriä, jonka taittaminen kestää noin kahdeksan minuuttia.

P-Atlas-pysäköintitalossa on käytössä Easypark- ja Parkman-mobiilimaksuvaihtoehdot. Pysäköinnin hinnan voi selvittää sataman pysäköintilaskurilla.

Kuva Antti Pulkkinen/Helsingin Satama Oy