Lisää Hymer-liikkeitä – Best-Caravanille uusi edustus

Hymerin myyntiverkosto lähes tuplaantuu eli kasvaa kuudesta 11:een, kun viidellä paikkakunnalla toimiva Best-Caravan Oy aloittaa saksalaismerkin uutena maahantuojana.

– Suomen matkailuajoneuvomarkkinat ovat lupaavassa kasvussa, ja haluamme olla siinä mukana entistä laajemmalla myyntiverkostolla. Olemme varmoja, että kun Hymerin saatavuus paranee merkittävästi, myös markkinaosuutemme kasvaa. Best-Caravanin kautta vahvistuu myös laadukas huoltoverkosto entistä kattavammaksi, sanoo Hymerin toimitusjohtaja Bernhard Kibler.

Best-Caravanilla Hymerin tuotteet täydentävät tarjontaa omilla vahvuuksillaan.

– Matkailuautojen osalta keskeistä on se, että Hymer rakentaa Fiatin ohella myös Mercedes-Benzin alustalle. Mallisto on laaja aina korkeatasoisesta ja kompaktista retkeilyauto Grand Canyon S:stä premium-luokan StarLineen. Uusia Mersu-alustaisia matkailuautoja ei ole meillä ollut muutamaan vuoteen, joten patoutunutta kysyntää niille on varmasti vakioasiakaskunnassammekin, kertoo Best-Caravanin toimitusjohtaja Lasse Sorvari.

Best-Caravan aloittaa myös Hymer-konsernin Eriba-matkailuvaunujen tuonnin.

– Viime vuosina talviolosuhteisiin varustettujen vaunujen merkkikirjo on harventunut. Nyt pystymme sellaisen tarjoamaan Hymer-Eriban Nova-sarjalla. Novassa on kolmessa eri varustetasossa kaikkiaan 13 pohjaratkaisua, joten valinnanvaraa riittää. Vaunujen perusvarustetaso tulee olemaan korkea, ja niillä selvitään hienosti myös talviolosuhteissa, Sorvari kiittelee.

Hymerin matkailuajoneuvoja ovat tähän saakka myyneet Hymercenter Espoossa sekä Rinta-Joupin Autoliikkeen toimipisteet Kempeleessä, Tervajoella, Porissa, Turussa ja Espoossa.

Jatkossa Kehä 3:n varressa Juvanmalmi–Koskelo-akselilla on muutaman kilometrin sisällä peräti kolme Hymer-myymälää. Espoon lisäksi Best-Caravanilla on toimipisteet Hyvinkäällä, Kuopiossa, Tampereella ja Turussa.