LMC:ltä lapsiperheille uusi Vivo-vaunumallisto

Saksalainen LMC täydentää matkailuvaunutarjontaansa uudella Vivo-mallistolla, joka tarjoaa kymmenen erilaista pohjaratkaisua.

Latinaa oleva Vivo tarkoittaa elämistä ja asumista. Malliston nimi korreloi hyvin sen kanssa, että Vivo-vaunut on suunniteltu erityisesti lapsiperheille. Uutuusmallistossa onkin peräti seitsemän kerrosvuodemallia, jotka kaikki saa myös 3-kerrosvuoteella.

Täysin uusia LMC-pohjaratkaisuja Vivo-mallistossa on neljä: kerrosvuoteelliset 532 K, 592 K ja 705 K sekä 2-akselinen 695 D. Kolmessa jälkimmäisessä mallissa U-istuinryhmä on vaunun etuosassa. Vivossa on vaaleat kaapistot ja pöytätasot. Lattian muovimatto noudattelee yleisiä sisustustrendejä.

Suomeen tuotavissa Vivo-vaunuissa on vakiona Alden nestekiertoinen lämmitys ja nestekiertoinen lattialämmitys sekä ympärivuotiseen käyttöön soveltuen mm. upotetut raami-ikkunat, vesijärjestelmä vaunun sisällä, kaasupullonvaihtaja, asunto-osan 95 Ah:n AGM-akku sekä hyttysverkko-ovi, ikkunallinen asunto-osan ovi, matot ja päiväpeitot sekä suksiboksi niissä malleissa, joissa U-istuinryhmä on vaunun etuosassa.

LMC:n uudet Vivo-vaunut ovat tyylikkään näköisiä.