Lomapalvelu on nyt Pro Caravan Nummela – ja kohta ehkä lohjalainen

Vuodesta 1987 alkaen Nummelassa matkailuajoneuvokauppaa tehnyt Lomapalvelu on nyt Pro Caravan. Uusi isäntä on tehnyt Nummelassa Hiidenmäentiellä remontin, ja avajaisetkin on jo pidetty.

Liiketoimintakaupassa Pro Caravanille siirtyi vuodenvaihteessa koko Lomapalvelun vähittäiskaupan liiketoiminta varastoineen mukaan lukien huolto- ja varaosatoiminnot.

Antero Haverinen perusti Lomapalvelun Nummelaan vuonna 1987. Koko 30-vuotisen historiansa ajan samassa paikassa toiminutta Lomapalvelua johti pitkään perustajan poika Olli Haverinen.

Lomapalvelu otti viime vuonna saksalaisten Knausin, Weinsbergin ja Tabbertin matkailuajoneuvojen rinnalle Rimorin matkailuautot. Kun Lomapalvelu siirtyi Ylivieskassa vuodesta 2008 alkaen toimineelle Pro Caravan Finland Oy:lle, sen merkkivalikoimaan tuli myös ranskalainen Rapido.

Entisen Lomapalvelun eli nykyisen Pro Caravan Nummelan postiosoite on vielä toistaiseksi Hiidenmäentie 268. Liittymä on matkailuajoneuvokauppiaista riippumattomista syistä hiukan huonossa kunnossa, ja tänä vuonna Pro Caravanille valmistui hyvä yhteys suoraan vanhalle Ykköstielle eli Turuntielle. Pieni ongelma on se, että liittymä on Lohjan puolella – eli Nummelassa toimivasta yrityksestä saattaa ainakin osoitteen perusteella tulla lohjalainen yritys.