Peugeot esitteli seikkailijoille Boxer-malliin pohjautuvan konseptiauton

Peugeot esitteli Düsseldorfin Caravan Salon -messuilla, miten hyvin Partner-pakettiauto muuntuu Alpin Camper -retkeilyautoksi. Vain noin kuukautta sitä myöhemmin yritys näytti Ranskassa ensi kertaa julkisuudessa Boxer L3 -autonsa pohjalta rakennetun Peugeot Boxer 4×4 -konseptiauton.

Peugeot on saanut myydyksi jo 720 000 Boxeria, joten ei ihme, että yritys uskoisi sillä olevan kunnon kiinnostavuutta myös matkailuautojen puolella.

Konseptiautolla on pituutta kuusi metriä ja sisätilaa kymmenen neliömetriä. Tilat on optimoitu kolmelle reissaajalla. Tai seikkailijalle, kuten Peugeot itse asian näkee.

Luonnonmateriaalit ovat suosiossa. Peugeotin ratkaisussa pöytä ja allas on tehty aragoniitti-mineraalista, ei muovista.

Nelivetoisessa autossa on tarjolla hyvin tilaa erilaisille suurillekin luontoseikkailuissa tarvittaville varusteille kuten sähkömaastopyörille ja kanootille.

Kohderyhmälle tärkeästä ympäristöajattelusta kertovat materiaalivalinnat. Pöytä ja pesuallas on tehty vaaleasta aragoniitti-mineraalista ja lattia on tehty kierrätetystä materiaalista. Samoin kaikki auton muovimateriaalit ovat kierrätysmuovia, josta esimerkiksi 10 prosenttia on peräisin vanhoista muovisista maitopulloista.

Peugeot on laittanut Boxer 4×4 -konseptiautoon luonnollisesti Euro 6 -päästöluokituksen vaatimukset täyttävän dieselmoottorin, ja autossa on kuusivaihteinen manuaalivaihteisto.

Jos autolla päätyy kovin ahtaaseen paikkaan, 9-tuuman navigointinäytöltä voi katsoa avuksi etu- ja takakameran välittämää kuvaa.