Rinta-Joupin Autoliike Oy on Vuoden matkailuajoneuvokauppias

Matkailuajoneuvotuojat ry palkitsi ansioituneita matkailuajoneuvotoimialan ammattilaisia Caravan Business Forum -tapahtumassa Tampereella 16.11.2021.

Vuoden matkailuajoneuvokauppiaaksi 2021 valittu Rinta-Joupin Autoliike Oy edustaa useita eri matkailuajoneuvomerkkejä, joiden myyntipisteet sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä, Kempeleessä, Kokkolassa, Lempäälässä, Porissa, Rovaniemellä, Tervajoella ja Turussa.

Yrityksen valikoimiin kuuluvat matkailuautojen ja -vaunujen lisäksi myös henkilö- ja pakettiautot. Valinnan tehneen Matkailuajoneuvotuojat ry:n hallituksen mukaan Rinta-Joupin Autoliike onkin pystynyt tuloksellisesti valjastamaan osaamisensa ja verkostonsa myös matkailuajoneuvokauppaan. Yritys on kehittänyt ketjua määrätietoisesti sekä osallistunut matkailuajoneuvotoimialan kehittämiseen eri rooleissa.

Tunnustuksia kävivät pokkaamassa Rinta-Joupin Autoliikkeen Heikki Parkkinen (vas.), Best-Caravanin Vova Vlasjuk ja Tuomas Salminen sekä Hannu Kekäläinen. (Kuva: Pauli Salokangas)

Tapahtumassa palkittiin myös Vuoden 2021 bränditeosta Best-Caravan Oy, jonka syys-lokakuussa toteutettu kiertue toi 28 matkailuautoa ja -vaunua 20:lle eri paikkakunnalle. Road Show’n mukana kulki tarvikekauppa, joka oli rakennettu suureen rekkaan. Viisi viikkoa kestänyt kiertue mahdollisti asiakkaille tutustumisen alan uutuuksiin aikana, jona messuja ei järjestetty.

Pitkästä elämäntyöstä matkailuajoneuvoalalla palkittiin Hannu Kekäläinen, joka aloitti matkailuautojen maahantuonnin Italiasta Suomeen jo vuonna 1982 – ensimmäiset matkailuautot tuotiin Suomeen itse ajamalla. Pian sen jälkeen toimintaa laajennettiin myös Saksassa valmistettavien autojen maahantuontiin ja vuokraukseen. Touring Cars aloitti toimintansa.

Lähde: Matkailuajoneuvotuojat ry