Seitsemän henkilöä tavoittelee kolmea SF-Caravanin hallituspaikkaa

Seitsemän henkilöä on ilmoittautunut ehdokkaaksi SF-Caravan ry:n liittohallituksen jäseneksi tulevalle kolmivuotiskaudelle 2021–2024.

Nykyisistä liittohallituksen jäsenistä erovuorossa ovat kuluvan vuoden päätteeksi Minna Joensuu, Jiri Kattelus ja Timo Tarvainen. Liiton jäsenyhdistykset asettivat määräaikaan mennessä ehdokkaiksi Joensuun (SF-Caravan Espoo ry) ja Katteluksen (SF-Caravan Liedon Seutu ry) jatkokaudelle sekä uusina hallitusjäseninä Peter Lordin (SF-Caravan Pirkanmaa ry, SF-Caravan TL Pyhäjärvi ry ja SF-Caravan Pielisen-Karjala ry), Juha Rakkolan (SF-Caravan Rutusakki ry, SF-Caravan Hankoniemi ry ja SF-Caravan Karkkila ry), Timo Rusin (SF-Caravan Kouvolan Seutu ry), Irmeli Valveen (SF-Caravan Matkailuautoilijat ry, SF-Caravan TL Pyhäjärvi ja SF-Caravan Helsinki ry) ja Veikko Vuorialhon (SF-Caravan Kaakkois-Häme ry, SF-Caravan Pirkanmaa ry, SF-Caravan Lahden seutu ry ja SF-Caravan Pielisen-Karjala ry).

Caravan-lehti on julkaissut ehdokkaista henkilöesittelyt uusimmassa numerossa 3/2021, ja ne löytyvät myös SF-Caravanin sivuilta. Hallitusvaali käydään liittokokouksessa, joka järjestetään näillä näkymin 19. kesäkuuta. Kokouspaikka ilmoitetaan myöhemmin.