SF-Caravanin puheenjohtaja Olli Rusi: ”Järjestön arvoja mukaileva 60-vuotisjuhlaliittokokous”

Kuusikymppisiään lauantain liittokokouksessa juhlistanut SF-Caravan ry sai puheenjohtajansa Olli Rusin mielestä arvoisensa tapahtuman. Toisinaan järjestön historiassa on kokoustettu pitkään ja kiivaissakin tunnelmissa, mutta tällä kertaa tunnelma oli sopuisa ja juhlava.

– Olen erityisen ilahtunut siitä, että liittokokous on sujunut juuri määrittelemiemme arvojen ja strategian mukaisesti. Tilaisuus on edennyt sujuvasti ja ollut muita kunnioittava, avoin ja eteenpäin suuntautuva, Rusi kommentoi Caravan-lehdelle.

Vuonna 1964 perustettu järjestö on nähnyt monenlaisia vaiheita, ja sinä aikana myös leirintämatkailu on muuttunut. Rusi uskoo, että järjestö on pystynyt palvelemaan harrastajia hyvinvoinnin tavoittamisessa samaa tahtia kuin suomalaisten vapaa-aika ja elintaso ovat edistyneet.

– Mutta toki täytyy olla jatkuvasti hereillä, ettemme elä uudelleen 60-lukua vaan rakennamme menestystä myös tuleville sukupolville ja vuosikymmenille, hän sanoo.

Katso oheiselta videolta, mitä Rusi tarkoittaa puhuessaan osajoukkojen tunnistamisesta, millaista liiton juhlaviikkoa Kiuruvedelle hän lupaa heinäkuulle ja minkä verran hän aikoo matkailla kesällä itse.

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *