Tanskan maaseutu avautuu helposti leppoisuutta hakevalle turistille

Yksi vaihtoehto lähteä tutustumaan Tanskan maaseutuun suurten turistireittien ja -kohteiden ulkopuolellakin on  Pintrip-verkosto.

Tanskalaisia maatilojen yhteydessä olevia matkaparkkeja ja muun muassa maatilojen tuotteiden myyntipisteitä matkailuautoilijoille markkinoiva Pintrip-verkosto kasvaa huomattavasti tänä vuonna. Jäsenyyden vuodeksi saa ostamalla 39,90 euroa maksavan Pintrip Guide 2020 -opaskirjan. Samaan hintaan saa tänä vuonna käyttöön myös mobiilisovelluksen.

Pintripin ideana on yhdistää matkailuautoilijoiden, kyllä vain matkailuautoilijoiden, ja maaseudun palveluntarjoajien intressit. Jäsenyydellä voi muun muassa yöpyä kerran 24 tunnin ajan ilmaiseksi jokaisessa Pintripiin kuluvassa parkissa. Tälle kaudelle niitä on tarjolla 252 kappaletta ympäri Tanskaa – 69 enemmän kuin viime vuonna, joten konsepti vaikuttaisi toimivalta. Pintrip on jo käynnistänyt yhteistyön muun muassa Caradon ja Volkswagenin kanssa.

Viime vuonna Pintripin kirjan osti 3000 reissaajaa. Englanniksi, saksaksi ja tanskaksi kirjoitetusta opaskirjasta karavaanari saa vinkkejä muun muassa wc:n tyhjennyspaikoista, museoista, ravintoloista, tilapuodeista, pienpanimoista ja viinitiloista. Kausi 2020 alkaa 31.3. ja kestää siitä vuoden eteenpäin.

Lisätietoa: https://pintrip.eu/en/