Tanskan Legoland täyttää 50 vuotta – uudistuksia luvassa

Juhlavuoden kunniaksi teemapuistoa uudistetaan sisäänkäynnistä alkaen. Alueelle nousee myös maailman korkein Lego-torni.

Tanskan Billundissa sijaitseva Legoland viettää ensi vuonna 50-vuotisjuhlaansa. Juhlavuoden kunniaksi teemapuistoa uudistetaan mittavasti.

Vierailija huomaa muutokset jo portilla, sillä puiston sisäänkäynti ja julkisivut uudistuvat. Juhlavuoden avajaisia vietetään 24. maaliskuuta 2018, jolloin muun muassa jättimäinen punainen Lego-dinosaurus ottaa vastaan vierailijoita, kun he saapuvat puistoon.

-Haluamme antaa asiakkaillemme ainutlaatuisen elämyksen teemapuistossamme, ja kiinnitämme erityishuomiota myös ensivaikutelmaan, jonka vierailijat saavat tullessaan puistoon. Heille tulee tunne siitä, että tutut Lego-palikat ovatkin nyt heitä vastassa puistossamme, Tanskan Legolandin toimitusjohtaja Christian Woller sanoo.

Ennätysyritys vieraiden kanssa

Uusi Flying Eagle -vuoristorata sopii myös pienemmille lapsille. (Kuva: Legoland)

Myös suosittua Legoredo Town -aluetta laajennetaan jopa 2 500 neliöllä. Alueelle rakennetaan uusi Flying Eagle -vuoristorata, josta odotetaan  yhdessä uudistuvan Lego Canoe –alueen kanssa teemapuiston uutta suosikkikohdetta.

– Legoredo on tärkeä osa Tanskan Legolandin perinnettä ja sen toivotaan viihdyttävän vuosikymmenien ajan vierailijoitamme myös tulevaisuudessa. Vuosijuhlamme kunniaksi uudistamme myös näitä rakkaita ja tuttuja alueita uusilla Lego-teemaisilla aktiviteeteilla.

Uudistusten ja uusien laitteiden lisäksi Legoland suunnittelee tekevänsä juhlavuotenaan uuden ennätyksen.

– Aiomme tehdä ennätyksen ja rakentaa maailman korkeimman Lego-tornin yhdessä vieraidemme kanssa kesäkuussa, jolloin järjestämme Lego Tower –tapahtuman, Voller sanoo.