Koeajossa: Adria Coral Nordkapp 670 SL -matkailuauto

Erikoisversiota tehdään sarjatuotantona.

Pohjoismai­seen käyttöön suunniteltujen Adrian Nord­kapp-erikoisversioiden tuotanto jatkuu myös tällä talvikaudella. Kaikissa viidessä Nordkapp-vaihtoehdossa on vakiona Alden lämmitys ja nestekiertoinen lattialämmitys.

Puoli-integroidun Adria Coral Nord­kapp -mallin saa sekä erillisvuoteilla (koeajettu 670 SL) että matalilla erillisvuoteilla ja suurella poikittaisella takaosan pe­sutilalla (670 SLT).

Pienin Nordkapp-erikoismalli on poikit­taisella parivuodearkulla varustet­tu 6,0-metrinen retkeilyauto Twin Nordkapp 600 SP.

Kaikissa neljässä 7,5-metrisessä mallissa perusmoottori on 140-he­vosvoimainen, mutta 160-hevos­voimaisen saa 2 100 euron lisähin­nalla.

Nordkapp on varsin valoisa. Osaltaan valoisuuteen vaikuttaa se, että kaikissa Coral-malleissa on varustetasosta riippumatta vakiona huima lasikatto. Ohjaamon yläpuo­lella olevan panoraamaikkunan jat­kona on reilun metrin mittainen sky­line-taivasikkuna, joka ulottuu soh­van kohdille saakka.

Coral-mallit on rekiste­röity viidelle, sillä pikkusohva on muokattavissa matkustajapenkik­si…

Haluatko lukea Caravan-lehdessä 1/2020 julkaistun jutun kokonaisuudessaan? SF-Caravan ry:n jäsenenä saat lehden kotiisi kannettuna tai voit lukea sitä näköisversiona jäsensivuilla. Liity jäseneksi tästä.

Vaihtoehtoisesti voit ostaa lukuoikeuden lehteen Lehtiluukku.fi-palvelussa.