Koeajossa: Dreamer Select D68 Limited -retkeilyauto

Rapido-konserniin kuuluva Dreamer-retkeilyauto on uusi tuttavuus Suomen markki­noilla.

Dreamer on erikoistunut pelkästään retkeilyautojen valmistukseen. Dreamerin vuoden 2020 va­likoimassa on 12 retkeily­automallia. Yhtä lukuun ottamatta autot rakenne­taan Fiat Ducaton koriin. Pienem­pi malli tehdään Ford Transit Cus­tomin koriin.

Dreamer ei ole Rapidon halpis­versio. Hinnat molempien merkkien retkeilyautoilla ovat jotakuinkin sa­mat. Dreamerin kohderyhmänä ovat karavaanarit, jotka haluavat hieman erikoisempaa ja arvostavat hyvää suunnittelua – niin ulkonäössä kuin tilankäytössäkin.

Pituus on 6,36, leveys 2,05 ja korkeus 2,63 metriä. Malli on suunniteltu kol­melle matkustajalle. Sen oleske­luryhmässä on kahden istutta­va sohva ja ohjaamossa käänty­vät istuimet. Keittiö on oikealla puolella keskellä autoa, ja vasem­malle on sijoitettu vessa. Auton peräosassa ovat pitkittäiset eril­lisvuoteet.

Istuinryhmän pöytä on melko suuri, ja sen koko tuplaantuu lisätason avulla neljän ruokailijan käyttöön sopivaksi.

Dreamer Select D68 Limited sopii hyvin pariskunnalle tai yksilapsiselle perheelle, joka arvostaa laadukkai­ta kalusteita ja hyvää suunnittelua ti­lankäytössä. Tehokas moottoriversio ja mukava automaattivaihteisto hou­kuttelee pitemmillekin ajorupeamil­le. Dreamer-mallistosta löytyy myös autoja neljä- ja viisihenkiselle per­heelle…

Katso lisää Dreamer-retkeilyautosta tästä videosta.

Haluatko lukea Caravan-lehdessä 1/2020 julkaistun jutun kokonaisuudessaan? SF-Caravan ry:n jäsenenä saat lehden kotiisi kannettuna tai voit lukea sitä näköisversiona jäsensivuilla. Liity jäseneksi tästä.

Vaihtoehtoisesti voit ostaa lukuoikeuden lehteen Lehtiluukku.fi-palvelussa.