Koeajossa: Weinsberg CaraCore 650 MF – tilava ja tyylikäs integroitu matkailuauto

Koeajetun Weinsberg CaraCoren alustana on etuvetoinen Fiat Duca­to, jonka moottorina on 2,3-litrainen (160 hv) turbodiesel. Yhdeksänpykäläisen au­tomaattivaihteiston vaihteiden väli on pieni, ja vaihtaminen tapahtuu pehmeästi.

Ajaminen on helppoa ja vakaa­ta. Näkyvyys on hyvä suuresta tuuli­lasista ja sähköpeileistä. Ohjaamon istuimet ovat mukavat, ja niissä on runsaasti kallistus- ja korkeussää­töjä. Molemmissa pilotti-istuimis­sa on kyynärnojat.

Weinsberg CaraCore 650 MF -matkailuautossa on riittävästi mat­kustus- ja asumistilaa jopa viisihen­kiselle perheelle. Sohvaryhmään kuuluu ohjaamon istuimien lisäksi V-soh­va vasemmalla ja kahdenistuttava sohva oikealla seinällä. Takaa löy­tyy parivuode ja edestä alaslasket­tava parvi kahdelle. Sohvaryhmästä saa yhden nukkumapaikan, ja oike­anpuoleinen sohva taittuu päivällä viidennelle istuimeksi.

Istuinryhmän keskellä oleva pöytä liikkuu telineessään vaakatasossa kaikkiin suuntiin, mikä pöydän pyöristettyjen kulmien lisäksi helpottaa kulkua ohjaamoon ja pöydän taakse. Pöydän ympärille mahtuu iltaa istumaan mukavasti kuusi henkeä, ruokailuun sopiva määrä on neljä tai viisi.

Kompaktissa keittiössä hyvänä lisätasona toimii taso sohvan selkänojan päällä. Auton vasemmassa kulmassa on vessa ja perimmäisenä suihku. Välissä on vesitiivis muovinen taiteovi.

Hyvät ajo-omi­naisuudet ja tehokas moottori hou­kuttelevat pitkillekin ajomatkoille. Pakettiin kuuluu laaja varustelu, ja hinta-laatusuhde on kohdallaan…

Weinsberg CaraCore 650MF -asuntoauton oleskeluryhmä.
Weinsberg CaraCore 650MF -matkailuauton oleskeluryhmässä on L-sohva sekä sohva kahdelle oikealla. Pöydän ympärille mahtuu kuusi henkeä.
Toinen kahden hengen vuode lasketaan alas ohjaamon katosta. Molemmat sohvat sekä pöytä ovat ala-asennossakin käytössä.

Haluatko lukea Caravan-lehdessä 1/2021 julkaistun jutun kokonaisuudessaan? SF-Caravan ry:n jäsenenä saat lehden kotiisi kannettuna tai voit lukea sitä näköisversiona jäsensivuilla. Liity jäseneksi tästä.

Vaihtoehtoisesti voit ostaa lukuoikeuden lehteen Lehtiluukku.fi-palvelussa.